Αιχμές Κούγια κατά “Οργανώσεων , γνωστών ΜΜΕ και δικηγόρων” με αφορμή την επικείμενη δίκη για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου

Αιχμές εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον “γνωστών οργανώσεων και ΜΜΕ ” με αφορμή την επικείμενη δίκη για τη βάρβαρη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου. Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει λόγο για αφωνία από την πλευρά των οργανώσεων οι οποίες σε άλλες περιπτώσεις αντιδρούν με διαφορετικό τρόπο. Επίθεση κάνει όμως και σε βάρος ΜΜΕ αλλά και δικηγόρων υπεράσπισης ,ενώ εμπλέκει και άλλες υποθέσεις όπως αυτή του Λιγνάδη και του κατηγορούμενου ως ηθικού αυτουργού στη δίκη της δολοφονίας Κλουτσινιώτη.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑΣ ΨΑΡΡΑΚΟΥ

Η δίκη για τον άγριο βασανισμό, πρώτα και τη βάρβαρη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, από έναν μορφωμένο, δυστυχώς, νεαρό άνδρα, κορυφαίο πρόσωπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξεκινά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σύρου, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022.

Όπως είναι γνωστό, συνήγορος υποστηρίξεως της κατηγορίας, εκπροσωπώντας την οικογένεια Ψαρράκου, είναι ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Κούγιας.

Συνήγοροι υπερασπίσεως είναι, οι λαλίστατοι σε άλλες περιπτώσεις, κ.κ. Βλάχος και Μαντάς, όπου ενθυμούμεθα, σε σειρά υποθέσεων, όπως η υπόθεση Λιγνάδη, η υπόθεση της δολοφονίας στη Ζάκυνθο, των αειμνήστων Κορφιάτη και της συζύγου του, καταργώντας το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων, οι οποίοι ηρνούντο την ενοχή τους, να εμφανίζονται σε σειρά τηλεοπτικών εκπομπών, υποστηρίζοντας το δίκαιο των εντολέων τους και επιτιθέμενοι με ακραίο τρόπο εναντίον των φερόμενων ως δραστών.

Ενθυμούμεθα επίσης, τις γνωστές εφημερίδες, «Εφημερίδα των Συντακτών» και «Αυγή», αλλά και τα γνωστά άλλα ΜΜΕ, αλλά και τους γνωστούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες, που είχαν κάνει σημαία τους τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και ομοφυλοφίλων, να αφιερώνουν, επί 18 μήνες, καθημερινές συνδέσεις, με ιδιαίτερα μεροληπτικό τρόπο, από τα Δικαστήρια και να επιτίθενται, ακόμη και με παράνομο τρόπο, στον επικεφαλής του γραφείου μας και στους κατηγορουμένους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 43χρονος που συνελήφθη στην Κόρινθο για την σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Α. Κούγιας – Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Και επικοινώνησε μαζί μου η δράστις και ενημέρωσα τον κ. Λύτρα


Ειδικά στην υπόθεση της δολοφονίας της Ζακύνθου, εις βάρος του γόνου μιας πολύ γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ο οποίος μάλιστα πριν από λίγες ημέρες αθωώθηκε παμψηφεί για την κατηγορία της συνέργειας σε μία από τις δύο ανθρωποκτονίες της Ζακύνθου, χωρίς, όταν αθωώθηκε, να αναδείξουν την ομόφωνη αθωότητά του, έστω και με μία λέξη.

Τις τελευταίες ημέρες, μας έχει κάνει εντύπωση που όλοι αυτοί οι λαλίστατοι δικηγόροι, παρουσιαστές, ανώνυμοι συκοφάντες αρθρογράφοι, δεν αφιερώνουν έστω μία λέξη, για αυτήν τη φοβερά απάνθρωπη πράξη και για το Δικαστήριο που αρχίζει σε λίγες ημέρες και αφορά τη δολοφονία μιας επιστήμονος, κόρη μιας αξιοπρεπούς οικογένειας, με απόλυτα φυσιολογική συμπεριφορά, η οποία είχε την ατυχία να ερωτευτεί και να ακολουθήσει για ολιγοήμερες διακοπές, ένα από τα κορυφαία πρόσωπα συγκεκριμένου χώρου, το οποίο τη δολοφόνησε, γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν «Στράβωσε η φάση».

Εμείς, οι συνεργάτες του γραφείου Κούγια είμαστε περίεργοι, στη Σύρο, θα συγκεντρωθούν αυτές οι κυρίες και αυτοί οι νεαροί με τις κουκούλες για να καθυβρίσουν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο, την οικογένειά του και τους δικηγόρους του και θα αναρτήσουν και πανό στα δικηγορικά γραφεία των συναδέλφων μας, εκ των οποίων ο ένας έχει υπερασπιστεί και τους δολοφόνους της αείμνηστης Τοπαλούδη, πριν τον καταργήσει η οικογένεια του δράστου και οι οποίοι μέχρι η Δικαιοσύνη να απορρίψει τον ισχυρισμό τους, αντί συγγνώμης, έστω για λογαριασμό του εντολέως τους, προσπαθούσαν να αθωώσουν τον κατηγορούμενο ισχυριζόμενοι ότι έχει το ακαταλόγιστο;

Τα γνωστά μέσα και οι γνωστές εφημερίδες και οι γνωστοί παρουσιαστές θα προβάλλουν κάθε μέρα τις άγριες και απάνθρωπες συνθήκες, υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του αυτό το άτυχο κορίτσι ή το ενδιαφέρον τους περιορίζετο επί χρόνια στους κωμικούς δήθεν βιασμούς των ακραίων ομοφυλοφίλων με τους οποίους δημιούργησαν τη δίκη Λιγνάδη;

Αυτά τα λίγα από μας, τους δικηγόρους, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συνεργάτες του γραφείου Κούγια, γιατί οι συμπεριφορές κάποιων πρέπει να αναδεικνύονται από αυτούς που είναι δίκαιοι, έχουν αξιοπρέπεια, δεν φοβούνται και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι συνθήκες της δίκαιης δίκης και ο σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητός του κατηγορουμένου.

Αθήνα, 5.11.2022

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Οι συνεργάτες του δικηγορικού γραφείου

Αλέξη Κούγια και συνεργατών”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις