Αιχμές από τον δικηγόρο των μηνυτών Λιγνάδη για τους ισχυρισμούς Κούγια – “Μάρτυρας δέχθηκε απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα”

Βλάχος Κούγια

Αιχμές κατά των πρακτικών που ακολουθεί ο Αλέξης Κούγιας κατ’ εντολή του Δημήτρη Λιγνάδη άφησε ο δικηγόρος των μηνυτών Γιάννης Βλάχος. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” είπε μεταξύ άλλων ότι “δεν είναι τρόπος να χαρακτηρίζει κάποιος γελοίες τις καταγγελίες των θυμάτων για βιασμό. Ας έλθει κάποιος στην ψυχή και στο σώμα ενός ανθρώπου και να κατανοήσει τι υπέρβαση χρειάζεται ένας άνθρωπος για να καταγγείλει ένα τέτοιας φύσης πάθημα.”

Σε άλλο σημείο, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ότι “πάνε και κάνουν καταθέσεις μεταμεσονύχτια σαν κλέφτες” είπε ότι ο μάρτυρας του από τη Σουηδία κατέθεσε στη μία το μεσημέρι. Είπε μάλιστα με νόημα ότι “κλέφτης είναι αυτός ο οποίος πάει και στήνεται έξω από γραφεία και κρυφακούει πίσω από κλειστές πόρτες”. Σε ερώτηση που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός ο Γιάννης Βλάχος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ ότι ο μηνυτής Δ.Μ. δέχτηκε απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρίστου Χ. για τον Δημήτρη Λιγνάδη: “Όρμησε να με βιάσει – Σκόρπιζε το κακό”(βίντεο)

Η Τέτα, ο Κοκλώνης και τα 50.000 ευρώ


Με δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή όσον αφορά τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος του Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι : Πρόκειται για μια γελοία ιστορία. Είναι μία από τις υποθέσεις που έφτιαξαν τον μύθο του Κούγια. Τρομερές υποθέσεις που αθωώνονται οι κατηγορούμενοι.” Αναφερόμενος στους μάρτυρες και στους μηνυτές είπε :”Θα απαντήσουμε με μηνύσεις εναντίον τους!’

Ο Γ.Γ. του ΣΕΗ Άρης Λάσκος μίλησε για τη διαδικασία των καταγγελιών που βρίσκονται σε εξέλιξη:

 

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις