Τριτοκοσμικές καταστάσεις στα δικαστήρια του Ναυπλίου: Λειτουργεί μόνο το φαξ

Ναυπλίου

Χάσαμε το Ναύπλιο – «Πάρτε το μηδέν»  

«Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος» λένε στο χωριό μου και φαίνεται ότι η λαϊκή παροιμία περιγράφει ακριβώς την απολεσθείσα δυνατότητα επικοινωνίας με το Δικαστικό Μέγαρο του Ναυπλίου. 

Σε καιρό πανδημίας, κατά τον οποίο ο δικηγόρος οφείλει εξ αποστάσεως να συνεχίσει το λειτούργημά του, από χθες, Τρίτη 1 Δεκεμβρίου έχει διακοπεί κάθε δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το Πρωτοδικείο το Εφετείο και το Ειρηνοδικείο του Ναυπλίου λόγω τεχνικής βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο η οποία ακόμη σήμερα δεν έχει διορθωθεί. 

«Ο αριθμός που καλέσατε δεν λειτουργεί προσωρινά, λόγω τεχνικών προβλημάτων, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα», ακούγεται να λέει η συμπαθέστατη κατά τα άλλα φωνή του αυτόματου τηλεφωνητή, ακούραστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λειτουργεί μόνο το ΦΑΞ του Μεγάρου. Τραγική ειρωνεία , την προηγούμενη εβδομάδα με νόμο καταργήθηκε η χρήση του τηλεομοιότυπου στο δημόσιο

Του Αντώνη Μπιδέρη, δικηγόρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Αυτή είναι η πλατφόρμα επαναπροσδιορισμού των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

 

Έτσι θα λειτουργούν τα Δικαστήρια έως την 7η Δεκεμβρίου

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις