Υπόθεση τράπερ: Για ποια σοβαρά αδικήματα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν

τράπερ

Πλούσιο ρεπερτόριο στην παρανομία έχει ο διάσημος τράπερ Don Leon, κατά κόσμο Νικηφόρος Μπουκλής,  ο οποίος απολογείται ενώπιον των δικαστικών Αρχών κατηγορούμενος ως μέλος συμμορίας που ανατίναζε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας ενθυλακώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό αρχείο το οποίο αποκαλύπτει το eReportaz και το dikastikoreportaz

o νεαρός “μουσικός” δεν είχε συλληφθεί μόνο για παρεμφερές αδίκημα (σ.σ. αποφυλακίστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023 από τον Κορυδαλλό), αλλά είχε κατηγορηθεί για διαφόρων ειδών αδικήματα. Συγκεκριμένα το 2010 είχε σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, το 2011 για κλοπή μοτοσικλέτας, το 2016 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, τον Ιούλιο του 2020 για απειλή, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ τον Αύγουστο του 2020 για το αδίκημα του βιασμού! Στις 23 Ιουλίου 2021 είχε συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστείες, κλοπές, κτλ, ενώ αποφυλακίσθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 με περιοριστικούς όρους συνεχίζοντας την εγκληματική του δράση. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ Don Leon επεσήμανε ότι συμμετείχε στις συγκεκριμένες ενέργειες λόγω οικονομικής ανέχειας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης – Δεν τον αναλαμβάνει κάποιος δικηγόρος

Στην 10η ανακρίτρια οδηγήθηκε σήμερα ο τράπερ Don Leon

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις