Υπόθεση Κολωνού: Τα μηνύματα «φωτιά» που εμπλέκουν τον Μίχο στον βιασμό και στη μαστροπεία της 12χρονης!

12χρονης

Οι συνομιλίες που ανατρέπουν τα δεδομένα για βιασμό και μαστροπεία

Το ακριβές περιεχόμενο των συνομιλιών – φωτιά μεταξύ του Ηλία Μίχου και της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενήλικων ανδρών, αποκαλύπτει η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».

Περιέργως τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν ελήφθησαν υπόψη ή υποαξιολογήθηκαν από την εισαγγελέα της έδρας, η οποία πρότεινε τη μετατροπή του κατηγορητηρίου για τον βασικό κατηγορούμενο για τα θέματα του βιασμού και της διακεκριμένης μαστροπείας. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η «Μ» την περασμένη Κυριακή, η εν λόγω λειτουργός της Δικαιοσύνης ζήτησε τη μετατροπή του αδικήματος του βιασμού σε κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καθώς μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ο Μίχος δεν άσκησε βία ή απειλή προκειμένου να κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο κορίτσι, καθώς και ότι δεν πρέπει να καταδικαστεί για διακεκριμένη μαστροπεία (αλλά για διευκόλυνση σε μαστροπεία) διότι δεν αποκόμιζε ίδιον οικονομικό όφελος από τις συνευρέσεις της 12χρονης με αρρωστημένους ενηλίκους στον Κολωνό και όχι μόνο.

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε ότι «η ανήλικη στην πρώτη από 7.9.2022 κατάθεσή της στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων αναφέρει ότι κατά την απασχόλησή της ως καθαρίστρια στο κατάστημα, ο Μίχος άρχισε να τη χαϊδεύει και της έδειξε όπλα και μαχαίρια, και την απείλησε πως αν το πει θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της και θα την κάνει ρεζίλι ότι τον ήθελε. Ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, και πάλι με τη χρήση απειλών και την επίδειξη όπλων και μαχαιριών, την ανάγκασε να έρθει σε συνουσία μαζί του».

μηνύματα

Ωστόσο, κατά την κ. Νικολού από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε ότι:

– Ο υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί του Μίχου δεν άκουσε και δεν αντιλήφθηκε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της 12χρονης που να «δείχνει» βιασμό.
– Το ίδιο κατέθεσαν (περί μη αλλαγής στη συμπεριφορά της ανήλικης) και τα μέλη της οικογένειάς της.
– Το ανήλικο θύμα δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερη φόρτιση στο βίντεο της κατάθεσής της εξιστορώντας την κακοποίησή της από τον Μίχο (!!!).
– Υπάρχουν μηνύματα τα οποία αντάλλασσε η 12χρονη με τον Μίχο, όπου δεν αναφέρει κάτι για βιασμό!

Επιπλέον, η εισαγγελέας ανέφερε ότι ο Μίχος δεν ήταν το πρώτο πρόσωπο που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το μικρό κορίτσι, καθώς από την αποδεικτική διαδικασία (όπως ανέφερε) η 12χρονη είχε κακοποιηθεί προηγουμένως από έναν άλλον κατηγορούμενο.

Μαστροπεία

Σε ό,τι αφορά το θέμα της μαστροπείας, η εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν αποδείχθηκε ότι ο Μίχος έπαιρνε χρήματα από τα ραντεβού της 12χρονης, καθώς και ότι δεν ήταν τόσο αφελής ώστε να την πηγαίνει σε οίκους ανοχής αφού ήταν ήδη γνωστός στην περιοχή του Κολωνού. Ισχυρίσθηκε, ωστόσο, ότι εκείνος ήταν ο οποίος σύστησε την εφαρμογή Blindchat στη 12χρονη προκειμένου να βρίσκει πελάτες αλλά και της γνώριζε σεξουαλικούς κακοποιητές προκειμένου να τη διευκολύνει να βγάζει χρήματα. Κοινώς ο «ερωτευμένος» -κατά δήλωσή του- Μίχος με ένα κοριτσάκι 40 χρόνια μικρότερό του απλώς διευκόλυνε τη μικρή στο να εκπορνεύεται. Αυτά υποστήριξε η εισαγγελέας της έδρας.

Μηνύματα – φωτιά

Τα ντοκουμέντα τα οποία αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση και εγείρουν ερωτήματα σχετικά με την εισαγγελική πρόταση, καθώς είναι προφανές ότι δεν έχουν ληφθεί υπόψη σοβαρά στοιχεία. Πρόκειται για μηνύματα τα οποία αντάλλασσε ο Μίχος με τη 12χρονη μέσω διαφόρων εφαρμογών. Στο πρώτο από αυτά, το ανήλικο κορίτσι γράφει στον Μίχο ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που την κακοποίησε σεξουαλικά, με τον 53χρονο κατηγορούμενο να μην αντιδρά. Στον δεύτερο διάλογο, ο «ερωτευμένος» Μίχος ρωτάει το ανήλικο θύμα του εάν πήγε σε ερωτικό ραντεβού και της ζητεί να του δώσει τα μισά χρήματα. Ωστόσο κατά την εισαγγελέα της έδρας το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν εν είδει αστεϊσμού μεταξύ ενός ενηλίκου και ενός κοριτσιού το οποίο κακοποιήθηκε σεξουαλικά και ψυχολογικά από τον Μίχο και τους συν αυτώ!

Το πρώτο μήνυμα αποστέλλεται από το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης προς τον Μίχο και αναφέρει: «Με γ@@@σες, μου πήρες την παρ@@@νια και τώρα κάνεις μ@@@ες». Ωστόσο κατά την εισαγγελέα ο 53χρονος κατηγορούμενος δεν ήταν ο πρώτος που κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη.

μηνύματα

Ο δεύτερος διάλογος είναι όμως ο πλέον κατατοπιστικός για το κατά πόσον ο Μίχος τέλεσε το κακούργημα της διακεκριμένης μαστροπείας και ουχί το πλημμέλημα της συνέργειας σε μαστροπεία, καθώς της ζητεί να του δώσει τα μισά χρήματα από ραντεβού στο οποίο πήγε!
– Ανήλικη: Βλάκα το λες και στο αυτή τι δικό σου για πες;
– Μίχος: Δεν έχει σχέση με εσένα
– Μίχος: Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά
– Ανήλικη: Μη λες μ@@@ιες.

Σημειώνεται ότι η δίκη συνεχίζεται (κεκλεισμένων των θυρών) με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμβαση 717: Ελεύθερος με εγγύηση 700 χιλιάδες ευρώ ο τρίτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην Ευρωπαία Ανακρίτρια

ΣτΕ: Ναι στο θεσμό του προσωπικού ιατρού – Απέρριψε τις αιτήσεις Ιατρικών Συλλόγων

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις