Υπόθεση «Εσκομπάρ» – Κρήτη: Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στην φυλακή

πατέρας

Οι δύο άνδρες, πατέρας και γιος, απολογήθηκαν χωριστά το Σάββατο και μετά το πέρας της απολογίας οδηγήθηκαν και αυτοί στη φυλακή

Μετά τη 40χρονη γυναίκα αλβανικής καταγωγής που είναι προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση του “Εσκομπάρ” της Κρήτης με τη μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και ο 49χρονος πατέρας με τον 22χρονο γιο.

Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν χωριστά το Σάββατο, όπως έγραψε το Cretalive. Σε βάρος της 40χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην εν λόγω πράξη.

 

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση, την οποία επί δύο μήνες δούλευε συστηματικά και με επαγγελματισμό το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έληξε με τους αστυνομικούς που από τον Ιανουάριο μετακινούνταν ανά την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, να ξετυλίγουν το “κουβάρι”, να εντοπίζουν τα επίμαχα πακέτα και να συλλαμβάνουν τον 49χρονο που και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και πάλι για υπόθεση ναρκωτικών, εμπλέκοντας μάλιστα και τον ανήλικο – τότε – γιο του, καθώς και τον γιο και την 40χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις