Υπερεισαγγελία: Η υποστελέχωση και τα “αγκάθια”

υπερεισαγγελία

Με το…αριστερό έκανε ντεμπούτο η νέα υπερεισαγγελία η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν συγχωνεύσεως της Οικονομικής εισαγγελίας και της εισαγγελίας Διαφθοράς και διευθύνεται πλέον από τον καθόλα έμπειρο, Χρήστο Μπαρδάκη.

Ένας εκ των εισαγγελέων που έχουν τεθεί ως επικεφαλής (ο κ. Ποιμενίδης) δεν έχει αναλάβει ακόμη καθήκοντα καθώς πρόσφατα μετατέθηκε στην Αθήνα από τον Πειραιά όπου υπηρετούσε! Σημειώνεται ότι η ύλη του εν λόγω γραφείου είναι ατελείωτη, κυριολεκτικά. Και αυτό καθώς η υπερεισαγγελία είναι αρμόδια να ελέγξει από την υπόθεση απιστίας ενός υπαλλήλου της ΕΥΔΑΠ (παραδείγματος χάρη) στην… Άνω Ραχομαγούλα μέχρι και ένα σοβαρό οικονομικό έγκλημα στο οποίο εμπλέκονται ανώτεροι αξιωματούχοι! Κάτι τέτοιο με τους αναπληρωτές εισαγγελείς να είναι ωσεί παρόντες, καθώς μεταξύ άλλων, έχουν να τρέξουν και…δικές τους υποθέσεις αλλά και τον φόρτο εργασίας που «κληρονόμησαν» από την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, είναι φύσει (όπως μαθαίνω) αδύνατο!

Σε ότι αφορά τις έρευνες τώρα, πληροφορούμαι ότι οι πλέον ώριμες είναι εκείνες της Novartis και του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ παράλληλα τρέχει η υπόθεση για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ που δεν αφορά μόνο τον παρουσιαστή, Μένιο Φουρθιώτη, αλλά και πολλούς ακόμη…

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις