Τράπερ Thug Slime: Σήμερα η δίκη του τράπερ για την επίθεση με μαχαίρι σε καφετέρια του Κολωνού

ΤΡΑΠΕΡ
ΤΡΑΠΕΡ

Τράπερ Thug Slime: «Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε» είχε δηλώσει

Στην αίθουσα του Αυτοφώρου θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο ο γνωστός τράπερ και ο υπάλληλος καφετέριας που στις αρχές Νοεμβρίου δέχτηκε μαχαιριές κατά τη διάρκεια συμπλοκής στην Λένορμαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Τράπερ Thug Slime: Τα αποκλειστικά ντοκουμέντα και το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής στον Κολωνό

Η υπόθεση είχε αναβληθεί προκειμένου να κληθεί και να καταθέσει στο δικαστήριο ο παθών ο οποίος μετά τον τραυματισμό του είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Ο τράπερ και οι δυο συγκατηγορούμενοι του, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι, κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους τρεις φορές το μήνα και την καταβολή εγγυοδοσίας από 1.000 έως 2.000 ευρώ.

Ο γνωστός τράπερ ενώπιον του δικαστηρίου είχε δηλώσει μετανιωμένος λέγοντας: «Ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» και τον εισαγγελέα της έδρας να απαντά πως αν ασκούσε εκείνος την ποινική δίωξη, θα είχε στείλει την υπόθεση σε ανακριτή.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις