Τον υπουργό Δικαιοσύνης Γ. Φλωρίδη επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός Κ. Τσιάρας

Φλωρίδη

Τον νέο υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Τσιάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης και τον ενημέρωσε για το έργο, που επετεύχθη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Παράλληλα, ο κ. Φλωρίδης αναγνώρισε το σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στο Υπουργείο επί της θητείας τού κ. Τσιάρα, τονίζοντας την ανάγκη για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του δικαστικού συστήματος, σημειώνοντας ότι το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «θα ανακοινωθεί, κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Πισπιρίγκου – Παιδίατρος: «Δεν χρειαζόταν να δώσουμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Μάτι: Αποζημίωση περίπου 310 χιλιάδων ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο σε συγγενείς θύματος της φονικής πυρκαγιάς

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις