Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε η 24χρονη Γ. Μπίκα ζητώντας αναίρεση του απαλλακτικού βουλεύματος για τον βιασμό που είχε καταγγείλει

Μπίκα

Την αναίρεση του βουλεύματος που έστειλε στο αρχείο την καταγγελία της για βιασμό το βράδυ της πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο η Γεωργία Μπίκα.

Η 24χρονη επισκέφθηκε τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο μαζί με τον δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για την τελευταία τους ελπίδα να αποδοθεί Δικαιοσύνη, διαφορετικά θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή το δίκαιο ποτέ δεν χάνεται και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω ότι θα πάω μέχρι τέλους. Τα στοιχεία τα έχω, έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια δικαιώματα. Ήρθα να καταθέσω αίτηση αναίρεσης κατά του απαλλακτικού βουλεύματος. Πιστεύω ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα το δει όλο αυτό. Εάν δεν το δει η ελληνική Δικαιοσύνη, τότε θα προσφύγω και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με όσα μέσα μέχρι τέλους. Το βούλευμα αναφέρει ότι λόγω του ότι εκείνη την ημέρα φορούσα ψηλοτάκουνα, δεν μπορούσα να περπατήσω. Στα βίντεο που υπάρχουν και αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, δείχνουν ότι τη στιγμή που πηγαίνω περπατάω μια χαρά με τα ίδια τα παπούτσια και τη στιγμή που επιστρέφω και ψάχνω το αυτοκίνητό μου παραπατάω. Πράγμα, που πάει να πει ότι δεν φταίνε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Είναι καθαρά λόγω της κατάστασης μου ανέφερε η 24χρονη.

«Ζητάμε να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος το οποίο εκδόθηκε. Στην αναίρεσή μας αυτή λέμε πάρα πολλά. Δίνουμε πάρα πολλά στοιχεία για πολλά πράγματα και ότι δεν έχει γίνει κατά τη διάρκεια της προδικασίας» ανέφερε ο δικηγόρος της και συμπλήρωσε πως υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που πρέπει να επανεξεταστούν και «ίσως είναι η τελευταία ελπίδα για να μην γίνουμε ρεζίλι στο εξωτερικό. Αν δεν ασκηθεί αναίρεση θα προσφύγουμε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και σε άλλους θεσμούς, οι οποίοι θα δουν πράγματα που δεν ελήφθησαν υπόψη και πράγματα που δεν θα είναι προς τιμήν της χώρας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Άρειο Πάγο ο Νότης Μηταράκης – Κατέθεσε στοιχεία για τους 38 μετανάστες στον Έβρο

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού – Ποιοι καταθέτουν

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις