Το μήνυμα του ποινικολόγου Αλέξη Στεφανάκη για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό

Στεφανάκης

Το δικό του μήνυμα στέλνει με ανάρτηση του στο Facebook ο ποινικολόγος Αλέξης Στεφανάκης που μόλις συνήλθε από την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό. Το μήνυμα μου είναι σημαντικό γιατί παρ’ όλο που πέρασε τον κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα το μυαλό του γέμιζε από αγωνία για το τι μπορεί να συμβεί… Μάλιστα κάνει ειδική μνεία στην σύζυγο του και την οικογένεια του που ήταν δίπλα του τις ώρες εκείνες που ο φόβος κυριαρχούσε στο μυαλό του.

Δεν ήταν δε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν τηρούσε τα μέτρα προφύλαξης όπως αναφέρει. Έπλενε συνεχώς τα χέρια του, φορούσε μάσκα και ακόμη και σήμερα δεν ξέρει που και πως κόλλησε το κορωνοϊό.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό μήνυμα είναι το ότι ανέβασε το ποστ αυτό για να πει σε όλους να είναι προσεκτικοί σε υπερθετικό βαθμό γιατί η εμπειρία είναι τρομερά δυσάρεστη! Φυσικά δεν παραλείπει να στείλει τη θετική του σκέψη σε όλους τους ανθρώπους φίλους και μη που δίνουν τη δική τους μάχη είτε είναι σπίτι τους, είτε σε νοσοκομείο ή στη ΜΕΘ.

Να βγούμε όλοι ζωντανοί από αυτή την πανδημία, τα υπόλοιπα είναι λιγότερο σημαντικά καταλήγει ο Αλέξης Στεφανάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του:

Στεφανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Τη λειτουργία ιατρείου στα δικαστήρια χρηματοδοτεί ο ΔΣΘ

Θεσσαλονίκη: Απολογία κατηγορούμενου μέσω… τηλεδιάσκεψης γιατί είναι θετικός στον κορωνοϊό

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις