Το έλα να δεις στον ΔΣΑ

δικηγόρων

Ο κακός χαμός συμβαίνει στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, με γνωστούς δικηγόρους, ακόμη και μέλη Πειθαρχικών Συμβουλίων, να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

Του Πέτρου Κουσουλού

Την εβδομάδα που πέρασε, και συγκεκριμένα την Τρίτη, κατατέθηκε και μήνυση –όπως πληροφορήθηκα– στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών από πολύ γνωστό και ευγενή δικηγόρο, μέλος Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο οποίος στρέφεται σε βάρος συναδέλφων του στους οποίους καταλογίζει αυθαίρετες ενέργειες και στοχοποίησή του.

Ο εν λόγω συλλειτουργός της Δικαιοσύνης ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι συγκεκριμένα πρόσωπα επιχείρησαν να παρεμβληθούν στο έργο του και να επηρεάσουν αποφάσεις τις οποίες εκδίδει. Μάλιστα ως επικεφαλής της συγκεκριμένης «επιχείρησης» κατονομάζεται συγκεκριμένη γυναίκα νομικός, η οποία όπως λέγεται διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΣΑ. Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στη φυλακή ο 23χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό 4χρονου στα Μέγαρα

Πάτρα – Απολογία Πισπιρίγκου: Όταν η Ρούλα ομολόγησε το κίνητρο

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις