Τα φαβορί για τον Άρειο Πάγο

μηνυτήρια

Για σήμερα Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021, είχε οριστεί η ακρόαση από τα μέλη της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των υποψηφίων για την ηγεσία των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας, που θα αλλάξουν στις 30 Ιουνίου.

Τρία είναι τα πρόσωπα που προτείνονται από τη Βουλή των Ελλήνων για την κάλυψη της θέσης του Προέδρου του Αρείου Πάγου, του ανωτάτου δικαστηρίου. Μετά από τη ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής το αποτέλεσμα έχει ως εξής:

Για Άρειο Πάγο στην πρώτη θέση ισοψήφησαν: οι Μαρία Γεωργίου, Κωστούλα Φλουρή Χαλεβίδου και ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος.  Ακολούθησε η Μαρία Νικολακέα , ο Νίκος ΠΙπιλίγκας και τελευταίος Γρηγόρης Κουτσοκώστας.

Στη σημερινή Συνεδρίαση θα γίνει επίσης και η επιλογή των υποψηφίων για τη θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Για το ΣτΕ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φηφοφορία..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δίκη Γιακουμάκη: Σπαρακτική η κατάθεση της μητέρας του στο Εφετείο

Νοσοκομείο Αγρινίου – ΜΕΘ: Τι δήλωσε ο δικηγόρος 4 οικογενειών – Μπήκε με οσφυαλγία στο νοσοκομείο, κόλλησε κορωνοϊό και κατέληξε

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις