Σύντροφος πρώην προέδρου του ΣτΕ με ναρκωτικά

Σάλος στο χώρο της Δικαιοσύνης. Αντιπρόεδρος του Στε έχει συλληφθεί και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών. Το θέμα παίρνει σοβαρότερες διαστάσεις καθώς ο συγκεκριμένος εν ενεργεία δικαστικός είναι σύντροφος πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία αφυπηρέτησε πρόσφατα από τη Δικαιοσύνη, αφήνοντας ανοικτές υποθέσεις, όπως τα αναδρομικά των συνταξιούχων, χωρίς να τις δημοσιεύσει.

Ροζ ιστορία φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από την περίεργη υπόθεση του ανώτατου δικαστικού και των τριών νεαρών οι οποίοι χθες το βράδυ εθεάθησαν να κινούνται περίεργα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη λέγοντας στους αστυνομικούς που τους εντόπισαν ότι ο 66χρονος εν ενέργεια λειτουργός τους προμήθευε ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για την έως τώρα ποινική του μεταχείριση.

Αστυνομικές πηγές εξετάζουν την περίπτωση ο δικαστικός να είχε προγραμματίσει ραντεβού με τους 3 στο σπίτι του, το οποίο για κάποιον λόγο ματαιώθηκε ή δεν πρόλαβε να γίνει.

Ο δικαστικός, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Όλα ξεκίνησαν όταν περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθησαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός. Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O Dr Θάνατος και οι ισχυρές πλάτες

Ο ανώτερος δικαστής του ΣτΕ, τα ναρκωτικά και η δικογραφία

 

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις