Συνήγορος Πισπιρίγκου: Νέα “επίθεση” κατά Κουσουλού και ιατροδικαστών- Βολές κατά της Χαράς Σπηλιοπούλου

Πισπιρίγκου

Του Νίκου Νικολετάκη

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν αρχίσει η απολογία της 34χρονης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας. Στο στόχαστρο του Αλέξη Κούγια βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο εκδότης της “Μπαμ” Πέτρος Κουσουλός. Ο συνήγορος της κατηγορούμενης μίλησε με σκληρά λόγια κατά της καθηγήτριας ιατροδικαστικης κ.Χαράς Σπηλιοπούλου από την οποία ζήτησε να συναινέσει για την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου για να φανούν οι επικοινωνίες της. “Αυτή τα οργανώνει όλα” είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κούγιας. ο ίδιος έκανε αναφορές κατά των ιατροδικαστών Νικου Καρακούκη – Νίκου Καλόγρηα, του Γρηγόρη Λέων ενώ μίλησε και για τον πρώην δικηγόρο της Πισπιρίγκου Όθωνα Παπαδόπουλο.

Δείτε το απόσπασμα:

Μεταξύ άλλως ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ήρθα σήμερα με την κυρία κατηγορουμένη για να απολογηθούμε. Η απολογία σήμερα, θα γίνει διότι όλα τα δικονομικά προβλήματα που υπήρχαν τις προηγούμενες ημερομηνίες που είχε οριστεί η απολογία της, κι όπως θυμάστε ήταν 25 Νοεμβρίου η πρώτη και ακολούθως ήταν και η δεύτερη, όπου υπήρχαν και τα αιτήματα εξαιρέσεως της κυρίας ανακριτού και η προσφυγή μας, γιατί είχε απορρίψει αιτήματά μας – εν μέρει ικανοποιήθηκαν – η κυρία ανακριτής παραμένει στη θέση της.

Ελπίζουμε να μη δείξει την ίδια μεροληπτική στάση την οποία είχε δείξει προηγουμένως. Όπως είχε αποδειχτεί από τον τρόπο εξετάσεως των μαρτύρων, τους οποίους προσπαθούσε επί 10ωρο να απομυθοποιήσει με διάφορες στημένες ερωτήσεις, τις οποίες είχε υπαγορεύσει η ειδική σύμβουλος, η κυρία Σπηλιοπούλου.
Στην υπόθεση αυτή υποκρύπτεται ένα πρόσωπο, το οποίο έχει στην κυριολεξία, κατευθύνει και την ανάκριση, όσον αφορά την υπόθεση της Τζωρτζίνας, για την οποία η δίκη ήδη έχει κλείσει, όσο και για τις υποθέσεις της Μαρίας – Ελένης και της Ίριδας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις