Συνήγορος μητέρας στην Βέροια: “Δεν έχει ομολογήσει πράξη στην οποία να αποδέχεται την ανθρωποκτονία”

Μπιδέρης

Ο εξαιρετικός δικηγόρος Αντώνης Μπιδέρης, συνήγορος της 29χρονης μητέρας που σύμφωνα με το κατηγορητήριο πέταξε  μόλις 11 μηνών παιδί της στο φράγμα του Αλιάκμονα στη Βέροια. βρέθηκε καλεσμένος σήμερα του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1.

Ο κ. Μπιδέρης, οποίος είναι και δημοσιογράφος, μίλησε και απάντησε τις ερωτήσεις του κ. Κουσουλού με την ιδιότητα του συνηγόρου της 29χρονης μητέρας, εξηγώντας ότι δεν μπορεί αν αναφερθεί όπως είναι υποχρεωμένος σε στοιχεία της δικαογραφίας.  Όμως αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Κουσουλό να αλιεύσει λεπτομέρειες όπως αυτή του ότι η κατηγορούμενη μητέρα “δεν υπάρχει προανακριτικά, ούτε σε κανένα σημείο της δικογραφίας ομολογία που να ενώνει την πράξη της ως αιτιώδη σύνδεσμο μες το αποτέλεσμα. Δηλαδή δεν έχει ομολογήσει πράξη στην οποία να αποδέχεται την ανθρωποκτονία. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεσμεύομαι και εγώ σε αυτό το στάδιο, να έχω καλύτερη εικόνα της δικογραφίας αύριο, την εντολή την έλαβα λίγο πριν” . και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κουσουλού ότι έχει γνώση της δικογραφίας, μόλις πριν από λίγο πήρε την εντολή και το σύνολο της δικογραφίας θα το έχει αύριο στα χέρια του.

Μπιδέρης
Ο δικηγόρος Αντώνιος Μπιδέρης

Ακούστε εδώ τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες που ακούστηκαν για αυτή την φρικτή υπόθεση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 36χρονος για τον βιασμό του γιου της συντρόφου του

Αποκλειστικό – Ίλιον: Όλη η δικογραφία λέξη προς λέξη για το βιασμό του 15χρονου στη “γιάφκα”

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις