Συνάντηση του Δημήτρη Αναστασόπουλου με τον υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Αναστασόπουλος

O επικεφαλής του Συνδυασμού «Με Το Δικηγόρο» Δημήτρης Αναστασόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα 26-04-2021 με τον Υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη προκειμένου να του θέσει συγκεκριμένα ζητήματα που απασχολούν έντονα το δικηγορικό σώμα αυτή την περίοδο και δυσχεραίνουν την επαγγελματική καθημερινότητα του κλάδου.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης τους ήταν η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Ειδικού Ληξιαρχείου καθώς και η βελτίωση της λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, όπου τα προβλήματα πρόσβασης και επικοινωνίας με αυτές είναι πολλά και καθημερινά.

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων που ανακύπτουν και δεσμεύτηκε ότι η ψηφιοποίηση του Ειδικού Ληξιαρχείου θα δρομολογηθεί άμεσα προς διευκόλυνση όλων. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής συνεργασία για το ζήτημα αυτό, ώστε οι δικηγόροι να εισφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία μας κατά την υλοποίηση του έργου, ώστε να καταστεί κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσαγωγή Φουρθιώτη και υπόπτων στη ΓΑΔΑ για το θέμα με τους πυροβολισμούς

Γ. Μαντζουράνης: Δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα ο φερόμενος διάλογος μου με τον Σ. Μιωνή

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις