Στον “πάγο” η δικαστική διαμάχη της οικογένειας Νομικού

Παγώνει προσωρινά, ελέω covid, η δικαστική “αναμέτρηση” μεταξύ της τραγουδίστριας Μυρτάλης Νομικού και του πατέρα της, Λουκά Νομικού.

Ο γνωστός εφοπλιστής είχε καταθέσει αίτηση ανακοπής στη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, την 1η Δεκεμβρίου του 2020 κατά της κόρης του, η οποία αναμενόταν να συζητηθεί σήμερα, 28 Ιανουαρίου του 2021 στο Πρωτοδικείο Πειραιά.

Όμως, η γραμματεία του Πρωτοδικείου είχε άλλη άποψη, καθώς “πατώντας” πάνω στην ΚΥΑ για τη λειτουργία των δικαστηρίων εν μέσω κορωνοϊού, αποφάσισε να αποσύρει προσωρινά την υπόθεση από το πινάκιο.

Προς το παρόν, είναι άγνωστη η ημερομηνία επαναπροσδιορισμού της υπόθεσης, με το πιο αισιόδοξο σενάριο να την τοποθετεί προς τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να βολεύει την πλευρά της διαγωνιζομένης στο μουσικό ριάλιτι The Voice, καθώς παραμένει εν ισχύ η απόφαση που υποχρεώνει τον εφοπλιστή πατέρα της να της καταβάλει το ποσό των 3.866 ευρώ μηνιαίως ως διατροφή.

 

Πρόκειται για μια υπόθεση με “πιπεράτο” παρασκήνιο, με πτυχές οι οποίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι η αδελφή της Μυρτάλης Νομικού, Νικολέτα βρίσκεται και εκείνη σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, με το αντικείμενο της αντιπαράθεσης να είναι επίσης το ποσό διατροφής που η ίδια αξιώνει από τον Λουκά Νομικό.

Διαβάστε ολόκληρο το ιστορικό της ενδοοικογενειακής δικαστικής διαμάχης μεταξύ των κοριτσιών της οικογένειας Νομικού εναντίον του εφοπλιστή πατέρα τους, καθώς και για τον άσο που ο τελευταίος κρύβει στο μανίκι του και φαίνεται να γέρνει την πλάστιγγα της υπόθεσης υπέρ του, μόνο στην “ΜΠΑΜ” που κυκλοφορεί την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δικαίωση Χατζηγιάννη: Κέρδισε την εφορία και 3,7 εκατομμύρια ευρώ

«Ο Παντελίδης τρέκλιζε, εγώ τον έβαλα στη θέση του συνοδηγού»

Ποιοι επώνυμοι εμπλέκονται με το κύκλωμα κοκαΐνης – Όλη η δικογραφία

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις