Στο φως και άλλες καταγγελίες για την αποστολή γυμνών φωτογραφιών σε ανήλικα αγόρια από τον 30χρονο φροντιστή της ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για αποστολή γυμνών φωτογραφιών σε ανήλικα αγόρια του 30χρονου φροντιστή που είχε συνεργασία με Ακαδημία ποδοσφαίρου.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Εισαγγελία Βόλου, για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Η πρώτη καταγγελία ήρθε  προ 15 ημερών περίπου, από γονέα που κατήγγειλε πως ένας άνδρας περίπου 30 χρονών, έστειλε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικου παίκτη συγκεκριμένης ομάδας, γυμνή φωτογραφία του, με μήνυμα – πρόσκληση. Ακολούθησε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανάλογο μήνυμα και σε δεύτερο ανήλικο, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του στην Αστυνομία.
Τις τελευταίες ημέρες έγιναν άλλες δύο καταγγελίες γονέων ανήλικων αγοριών στα οποία ο φερόμενος ως δράστης, έστειλε φωτογραφίες του σε άλλα δύο παιδιά, ενώ οι αρχές αναμένουν και άλλους γονείς να προχωρήσουν σε καταγγελίες, για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της πράξης του φερόμενου ως δράστη.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η δράση του είχε γίνει αντιληπτή  στον Σύλλογο  πολύ καιρό πριν γίνουν οι καταγγελίες στην Αστυνομία όταν ενημερώθηκε από μητέρα παιδιού άλλης αθλητικής ακαδημίας ότι ο φερόμενος ως δράστης  έστελνε περίεργα μηνύματα στο παιδί της. Ο σύλλογος τότε άρχισε εσωτερική έρευνα για να δει αν είχε στείλει και σε παιδιά δικά του τέτοια μηνύματα, ενώ ο φερόμενος ως δράστης απομακρύνθηκε άμεσα από την ομάδα και μέλη του Συλλόγου προέτρεψαν την γυναίκα να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία.

Για την  υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελέας ανηλίκων Βόλου, που έχει συνεργασία με την Αστυνομία.
Προς  το παρόν στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά επειδή στο τηλέφωνο του φερόμενου ως δράστη, εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου, εξετάζεται από τις αρχές αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων αφού  η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, έχει κατάσχει το κινητό του τηλέφωνο και τον φορητό υπολογιστή του.

Διαβάστε επίσης 

Δημήτρης Λιγνάδης: Τα μυστικά ενός υπογείου και μιας ταράτσας

Παράγοντας της κολύμβησης κακοποιούσε σεξουαλικά 10χρονα μικρά κοριτσάκια -Προφυλακίστηκε ο 74χρονος

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις