Στο αρχείο τίθεται και πάλι από τη Δικαιοσύνη η υπόθεση των καταγγελιών Βγενόπουλου κατά της Βασιλικής Θάνου

Θάνου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ MIG ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στο αρχείο τίθεται, για δεύτερη φορά, η μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου σχετικά με καταγγελίες που ενέπλεκαν την επίτιμη πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου σε προσπάθεια εκβίασης του εκλιπόντος επιχειρηματία.

Σύμφωνα με διάταξη του εισαγγελέα που ερεύνησε την υπόθεση, δεν αποδείχθηκαν οι καταγγελίες που είχε κάνει λίγους μήνες πριν αποβιώσει ο επιχειρηματίας και ως εκ τούτου η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί και πάλι στο αρχείο.

Η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο τον περασμένο Μάιο με αφορμή τη δημοσιοποίηση ηχογραφημένης συνομιλίας που είχε τον Απρίλιο του 2016 ο Ανδρέας Βγενόπουλος με γυναίκα που εμφανιζόταν ως αγγελιοφόρος της τότε προέδρου του Αρείου Πάγου.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε δια του δικηγόρου της, η Βασιλική Θάνου, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ο εισαγγελέας «αποφάσισε ότι ουδόλως αποδείχθηκε ότι η πρόεδρος Βασιλική Θάνου απέστειλε την Δ.Μ., ως αγγελιοφόρο της, για να ζητήσει ανταλλάγματα από τον επιχειρηματία Ανδ. Βγενόπουλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι οι δύο αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι παγίδευσαν ΑΤΜ με τη μέθοδο skimming

Αναβλήθηκαν από το Αυτόφωρο οι δίκες επτά συλληφθέντων στην Πολυτεχνειούπολη – Αφέθηκαν ελεύθεροι, μεταξύ αυτών και η δόκιμος αστυφύλαξ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις