Στο αρχείο η καταγγελία γυναίκας που είχε συναινέσει να βιντεοσκοπηθεί αλλά όχι να διοχετευθεί το βίντεο στο διαδίκτυο (vid)

Μια αποκάλυψη σοκ έκανε ο Μανώλης Σφακιανάκης ,πρόεδρος του Διεθνούς Ιντιτούτου Κυβερνοασφάλειας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Όπως είπε εισαγγελικός λειτουργός έθεσε στο αρχείο την καταγγελία γυναίκας που είχε συναινέσει να βιντεοσκοπηθεί σε ερωτικές πόζες αλλά όχι να διοχετευθεί στο διαδίκτυο. Εν αντιθέσει με ότι συνέβη στην περίπτωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου η αντίδραση της δικαιοσύνης ήταν εντελώς διαφορετική. Ο ίδιος ανέφερε: “Υπάρχει ένα μεγάλο κενό του νόμου και κάνω μία έκκληση στον Υπουργό Δικαιοσύνης αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κοπέλα που συναίνεσε να τραβηχτεί βίντεο αλλά δεν συναίνεσε στο να ανέβει αυτό στο διαδίκτυο. Έκανε μήνυση και ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών την έβαλε στο αρχείο διότι υπήρχε συναίνεση τη στιγμή του βίντεο. Η γυναίκα έκανε έφεση και ο Εισαγγελέας Εφετών είπε ότι έχει δίκιο ο Εισαγγελέας πλημμελειοδικών και η υπόθεση πήγε στο αρχείο. Στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα η οποία είπε ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε το σκεπτικό της συγκεκριμένης απόφασης καθώς ο νόμος προστασίας των προσωπικών δεδομένων είναι πολύ αυστηρός. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τράπερ Light: Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος υπό όρους ο παρουσιαστής – Τα μηνύματα και οι αναρτήσεις σοκ! (βίντεο)

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις