Σοφία Μαργαρίτη: Μήνυση στους παραγωγούς του Survivor – “Υπέστη σοβαρότατα προβλήματα υγείας”

Ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το Survivor στρέφεται η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Σοφία Μαργαρίτη.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας αναφέρει:

“Το δικηγορικό μας γραφειο έλαβε εντολή απο την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο ποδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος Επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και την σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει την συμμετοχή της στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβληθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση,αδυνατεί να αθληθεί και εχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Δείτε τι είχε πει η παίκτρια πέρσι για το Survivor και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει:

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις