Σκάνδαλο #MeToo στο εκκλησιαστικό παρακράτος…

μητροπολιτών

Φάκελοι με δικογραφίες φέρουν τον «εγκέφαλο» της σπείρας των εκβιαστών μητροπολιτών κατηγορούμενο για σωρεία ανάρμοστων συμπεριφορών και σεξουαλικών κακοποιήσεων παιδιών!

Του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ


Πρόσωπο εξ απορρήτων μακαριστού αρχιεπισκόπου, εκβιάζει συνεχώς με αποκαλύψεις υποτιθέμενων οικονομικών και κυρίως σεξουαλικών σκανδάλων!


Σε μεγάλη αναστάτωση και ταραχή βρίσκονται τον τελευταίο καιρό ελάχιστοι, ευτυχώς, μητροπολίτες αλλά και φιλόδοξοι αρχιμανδρίτες που επιδιώκουν την ταχεία ανέλιξή τους. «Άνθρωπος Αρχιεπισκόπου» -όχι του Ιερώνυμου-, πρόσωπο που όπως οι παλιοί του συνεργάτες λένε «πήρε στον τάφο Αρχιεπίσκοπο με βαρύτατους εκβιασμούς», απειλεί και εκβιάζει ευθέως με την αποκάλυψη υποτιθέμενων οικονομικών και κυρίως σεξουαλικών σκανδάλων. Απαιτεί διαρκώς «αντίδωρο», δηλαδή άφθονο μαύρο χρήμα, για να μην προχωρήσει σε «αποκαλύψεις».

παπάδες

Ανώνυμες καταγγελίες-γροθιά από απελπισμένους παπάδες που ακόμη δεν έχουν το θάρρος να τις υπογράψουν βρίσκονται ήδη στα χέρια των αρμόδιων εισαγγελικών Αρχών αλλά και των φορολογικών που θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα πάντα για να «δέσουν» την υπόθεση.

Στα χέρια της εφημερίδας βρίσκονται φάκελοι με δικογραφίες που φέρουν τον «εγκέφαλο» της σπείρας των εκβιαστών μητροπολιτών και παπάδων να κατηγορείται για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών και ανάρμοστες συμπεριφορές σε εφήβους τις προηγούμενες δύο δεκαετίες.

Μητροπολίτες και ιερείς που δεν αντέχουν πια να είναι όμηροι παιδόφιλων – εκβιαστών έχουν προσκομίσει στις αστυνομικές Αρχές εκτυπωμένα αντίγραφα μηνυμάτων με τα οποία το συγκεκριμένο πρόσωπο απαιτεί υψηλά ποσά χρημάτων με την επίκληση ανθρωπιστικών λόγων, υγείας κ.λπ. Στην περίπτωση που δεν ενδώσουν στις πιέσεις της «συμμορίας» και δεν στείλουν τη «σακούλα» τους, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με διάφορους τρόπους.

Η λίστα των μητροπολιτών που έχουν τον «εγκέφαλο της συμμορίας» σε μηνιαίο pay roll έχει συρρικνωθεί δραματικά. Η συντριπτική πλειονότητα των μητροπολιτών ούτε στις λειτουργίες που μπαίνει μέσα να παρακολουθήσει δεν του απευθύνουν τον λόγο. Βάζει στο μάτι κληρικούς με… αδυναμίες, τους «σταυρώνει» και μετά όταν του τα σκάσουν, τους «θεοποιεί». Τις επόμενες εβδομάδες θα φέρουμε στη δημοσιότητα δικογραφίες με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που θα ταράξουν την Εκκλησία!

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον Άδωνι Γεωργιάδη

Αλέξης Κούγιας για Κλέωνα Γρηγοριάδη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις