Ψευτογιατρός: Χορηγούσε σε καρκινοπαθή ενδοφλεβίως βότανα!

Dr Kontos

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση που ακολουθούσε ο ψευτογιατρός, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

Το κατηγορητήριο εναντίον του «Νίκου Κόντου», όπως συστηνόταν στους ασθενείς, διευρύνεται συνεχώς. Ο ψευτογιατρός ,παίζοντας με τις ζωές τους οδηγώντας κάποιους απ’ αυτούς στο θάνατο και κάποιους άλλους σε επιδείνωση της ήδη επιβαρυμένης υγείας τους.  Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των Αρχών η παράνομη δράση του ψευτογιατρού συνδέεται με τον θάνατο συνολικά 12 ασθενών και την έκθεση σε κίνδυνο ακόμη περισσότερων.

Ο ψευτογιατρός με τη “διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία”

Μια νέα υπόθεση έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία που έχει συνταχθεί εις βάρος του Νικόλαου Κοντοστάθη . Αποκαλύπτει ότι ο υποδυόμενος για χρόνια τον γιατρό κατηγορούμενος δε δίσταζε να ξεγελά με μαντζούνια καρκινοπαθείς ακόμη και τελικού σταδίου!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Β.Μ που το 2015, όταν γνώρισε τον «Δρ. Κόντος», έπασχε από καρκίνο τέταρτου σταδίου στους πνεύμονες, τα νεφρά, τα επινεφρίδια και τον δεύτερο σπόνδυλο. Ασθένεια η οποία διαγνώστηκε το ίδιο έτος. Ο Κοντοστάθης, συστήθηκε στον εν λόγω ασθενή, ως γιατρός με ειδίκευση στην ογκολογία.

Σε μια προσπάθεια να πείσει για την επαγγελματική ψευδή του ιδιότητα ως γιατρός ,έπεισε τον ασθενή ότι έχει θητεύσει σε μεγάλα εναλλακτικά, ερευνητικά κέντρα καταπολέμησης του καρκίνου στο εξωτερικό. Εμφανιζόμενος μάλιστα και ως μέλος του διεθνούς Ερυθρού Σταυρού κέρδισε την εμπιστοσύνη του άτυχου ασθενή. Οι υποσχέσεις που έδινε ήταν ότι θα υπήρχε βελτίωση της κατάστασης της υγείας του σε ποσοστό 80% (!). Του είχε τάξει ακόμα την αύξηση του προσδόκιμου ζωής του αν ακολουθούσε το προτεινόμενο απ’ αυτόν θεραπευτικό σχήμα . Ο ψευτογιατρός ζήτησε από τον ασθενή να διακόψει τις χημειοοθεραπείες κ.λ.π. και να ακολουθήσει αυτή που του σύστησε!

Έδινε βότανα και άγνωστες ουσίες ενδοφλεβίως για τον καρκίνο!
Η θεραπεία που πρότεινε ο ψευτογιατρός, Νίκος Κόντος, αποτελούνταν από βότανα και σκευάσματα με ουσίες άγνωστης προέλευσης και χημικής σύστασης . Τα χορηγούσε., όπως διατεινόταν, προς ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς. Κάποιες απ’ αυτές τις ουσίες, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, χορήγησε και ενδοφλεβίως! Έπεισε μάλιστα τον Β.Μ., όπως και δεκάδες άλλους, να ακολουθήσουν συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής. Θεραπεία που δεν αποτελούσε την ενδεδειγμένη, αφού τα σκευάσματα ήταν παντελώς ακατάλληλα προς ίαση . Η διατροφή καταπόνησε και αποδυνάμωσε τον οργανισμό του ασθενούς και τις φυσικές του άμυνες και οδήγησε στην αποστέωσή του.

“Πειθήνιο όργανο” ο ασθενής

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ψευτογιατρός πείθοντάς για την ιδιότητά του και για τις ιατρικές του γνώσεις και θεραπευτικές προσεγγίσεις, μετέτρεψε τον ασθενή σε «πειθήνιο όργανό». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε λίγο καιρό η κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύσει δραματικά. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Ο ασθενής ακολούθησε καλόπιστα, πεπλανημένα και ανύποπτα τη μέθοδο θεραπείας (σ.σ. του Κοντοστάθη), παραμένοντας έτσι εν αγνοία του ουσιαστικά ακάλυπτος από ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για μεγάλο διάστημα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία, καταστράφηκαν οι φλέβες του και τελικά απεβίωσε από επιπλοκές της νόσου στις 11/09/2015».

Ο ψευτογιατρός κατηγορείται ότι γνώριζε ότι τα όσα προέτρεψε να πράξει ο ασθενής ως προς τη θεραπεία του δεν αποτελούσαν τα ιατρικώς ενδεδειγμένα για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του . Επίσης ότι η διακοπή της ακολουθούμενης έως τότε ιατρικής ενδεδειγμένης θεραπείας και η ακολουθία της προτεινόμενης από αυτόν θεραπεία θα ήταν καταστροφική για τη ζωή του. “Με βεβαιότητα ή σε κάθε περίπτωση θα επέσπευδε με βεβαιότητα το θάνατο τους ασθενούς. Αποτέλεσμα που θέλησε και επεδίωξε” αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοίγει ο δρόμος για την εξόφληση των υποχρεώσεων των Δήμων από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις

Φονικό – Ανώγεια: Το DNA “μαρτύρησε” τον κάτοχο του όπλου που σκότωσε τον Ξυλούρη

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις