Προθεσμία για Παπαγγελόπουλο με νέο δικηγόρο

Προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου ζήτησε και πήρε από την ανακρίτρια του Αρείου Πάγου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο οποίος πλέον έχει ως νομικό συμπαραστάτη τον έμπειρο ποινικολόγο, Μανώλη Ροδουσάκη.

Ο γνωστός και ως «Μίμης» κατηγορείται ως ο «σκευωρός» της υπόθεσης Novartis και κυρίως της προσπάθειας ενοχοποίησης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος μέχρι σήμερα, παρά τα συντριπτικά στοιχεία τα οποία υπάρχουν σε βάρος του, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση και εμμένει στην άποψη ότι η δίωξη υποκινείται από πολιτικά κίνητρα εξαιτίας του γεγονότος ότι και στην Ελλάδα διερευνήθηκε το σκάνδαλο της Novartis.

Το πλέον δυσάρεστο βέβαια της θέσης Παπαγγελόπουλου είναι το γεγονός ότι στην πραγματικότητα «τσουρουφλίζεται» από τις καταθέσεις των πολιτικών προσώπων που προσπάθησε να εμπλέξει αλλά κυρίως από τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του ο επιχειρηματίας Σάμπι Μιωνής ο οποίος κατήγγειλε ευθέως την εκβίασή του με σκοπό την προσπόριση παράνομου οικονομικού οφέλους.

Διαβάστε επίσης 

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Ποιος δικηγόρος κλήθηκε σε απολογία!

Υπόθεση Novartis: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Παπαγγελόπουλος

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις