Ποιος δικηγόρος απειλεί ότι θα μηνύσει τον Κούγια και για ποιο λόγο;

Κούγια
Θα μηνύσω τον κ. Κούγια για τα απαράδεκτα υπονοούμενα του σε βάρος μου δηλώνει δικηγόρος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στο προσωπικό του Facebook. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος κ. Βασίλης Νουλέζας αναφέρει αναλυτικά τα εξής στην ανάρτηση του:
ΔΗΛΩΣΗ.

Κούγια

Ο συνάδελφος μου Δικηγόρος κ.ΚΟΥΓΙΑΣ που εγκαλει εμένα εδω στο Δελτίο ειδήσεων του MEGA υποκριτικά διότι υπερασπίζομαι την 33 χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10 χρονης μαθήτριας και άφησε βαρύτατες υπόνοιες σε βάρος μου παρερμηνεύοντας , διαστρεβλώνοντας με κακοήθεια και κακοβουλία την αυθόρμητη φράση μου.

“Ότι αγαπώ ανιδιοτελώς τα παιδιά(Πρώτα τις 3 ανηψιές και ανηψιό μου) και γενικότερα τα παιδιά για τα οποία έχω εμπράκτως ευαισθησία,σχετίζοντας το ανεπίτρεπτα και σχολιάζοντας δυσμενώς το γεγονός ότι συμπτωματικώς δεν δημιούργησα ακόμη οικογένεια και δεν απέκτησα απο συγκυρίες δικά μου παιδιά.
Με τα λεγόμενα και απαράδεκτα υπονοούμενα του θίγει βάναυσα την ηθική υπόσταση και αξιοπρέπεια μου.
Ευτυχώς που δεν τέλεσα γάμο τέτοιας εξέλιξης και γελοιοποίησης δημόσιου διασυρμού σαν τον δικό του.
Σήμερα υπερασπίζεται υποκριτικά,ανερυθρίαστα και ξεδιάντροπα σθεναρά τον πρ Καλλιτεχνικό Δντή του Εθνικού Θεάτρου κατα συρροήν επαγγελματία παιδεραστή Λιγνάδη που αποδεδειγμένα εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του βίαζε κακοποιούσε σεξουαλικά κατ εξακολούθησην ανήλικα παιδιά και ασυνόδευτα Προσφυγόπουλα.
Για την αδιανόητη ,προσβλητική φράση και άδικη αξιόποινη συμπεριφορά του σε βάρος μου θα κινηθώ νομικά αν δεν ανακαλέσει και δεν επανορθώσει προσηκόντως
Τον αφήνω στην κρίση της κοινής γνώμης.
Καταξιωμένος γνωστός κατ’ επάγγελμα διαχρονικός υβριστής και αδίστακτος συκοφάντης αφού στρέφεται και εναντίον μου ως Συνηγόρου υπεράσπισης εντελώς ανήθικα και αντιδεοντολογικά χωρίς ήθος και ευπρέπεια !
Επιφυλάσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αποχή και οι δικηγόροι Κυπαρισσίας – «Ρυθμίστε το χάος των δικαστικών προθεσμιών»

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις