Πάτρα: «Το δικαστήριο θα κρίνει εάν θα καταθέσει η μάρτυρας που έλαβε τα μηνύματα από την Πισπιρίγκου»- Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γεωργακοπούλου

Γεωργακόπουλος

Σαφές μήνυμα προς την πλευρά της υπεράσπισης ότι εάν θέλει να λάμψει η αλήθεια θα πρέπει να συναινέσει στην κατάθεση των μηνυμάτων που απέστειλε η κατηγορούμενη σε μια φίλη μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας απέστειλε ο έγκριτος ποινικολόγος Δημήτρης Γεωργακόπουλος εκ των συνηγόρων του Μάνου Δασκαλάκη. Παράλληλα επεσήμανε ότι η κλήτευση της συγκεκριμένης μάρτυρας εναπόκειται στην κρίση του δικαστηρίου.

Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος μετά την σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου (διαβάστε εδώ) απάντησε για τις επόμενες κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη και τι θα γίνει με τα μηνύματα που έχει στα χέρια του ο πελάτης του,

Ο συνήγορος του πατέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα δήλωσε: «Έχει δικαίωμα η υπεράσπιση να καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση. Ωστόσο, είναι μάλλον μία προσπάθεια να απομακρύνει το ενδιαφέρον από το πραγματικά σημαντικό, δηλαδή τι θα πουν οι γιατροί. Ο κ. Δασκαλάκης επίσης κατέθεσε στο ακροατήριο πράγματα τα οποία δεν είχαν προκύψει για να ερωτηθούν νωρίτερα στη διαδικασία. Το ίδιο ακριβώς έγινε και σήμερα, με την πρώτη γιατρό που εξετάστηκε».

Δείτε το Βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣτΕ: Η διαδικασία εξόφλησης του φόρου κληρονομίας από οφειλέτη που βρίσκεται σε αδυναμία

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκίνησε η δίκη με μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη από την κατηγορούμενη

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις