Πάτρα: Σοκάρει ο εισαγγελέας – Σκότωσε τη Τζωρτζίνα από εκδίκηση – Είχε κτητική εμμονή με τον Δασκαλάκη

Πάτρα
Πάτρα

Η πρόταση του εισαγγελέα έρχεται ως «καταπέλτης» για την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα και τον θάνατο του ενός εκ των τριών παιδιών της, της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα, με πληροφορίες που επικαλείται η εκπομπή του Alpha «T Live», στην εισαγγελική πρόταση αναφέρεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε.


«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, η πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Νούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποτελεί πραγματικός κόλαφος για τη μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας στην πρότασή του χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς: «Ήθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του».

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει», αναφέρει το απόσπασμα της πρότασης του εισαγγελέα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις