Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Προθεσμία να απολογηθεί για Μαλένα και Ίριδα στις 16 Νοεμβρίου

Πισπιρίγκου
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EDITORS. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του συνδρομητή. Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου (Κ) οδηγείται από αστυνομικούς για συμπληρωματική απολογία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάπα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022. Ακόμη ένα κακούργημα σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προστίθεται στη δικογραφία που αφορά την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, για τη δολοφονία της οποίας η 33χρονη γυναίκα είναι προσωρινά κρατούμενη από τον περασμένο Απρίλιο. Η μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, θα λογοδοτήσει και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού μετά την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος της ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης. Ο κ. Νούλης, αξιολογώντας τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί γα τον θάνατο της Τζωρτζίνας, τον Ιανουάριο του 2022, άσκησε εναντίον της 33χρονης μητέρας συμπληρωματική ποινική δίωξη για την προσπάθειά της να δολοφονήσει την κόρη της λίγο πριν τε

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο συνήγορος υπεράσπισης της, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου, όταν ορίστηκε η απολογία, να ζητήσει και νέα προθεσμία. Προθεσμία να απολογηθεί στις 16 Νοεμβρίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον της 35ης ανακρίτριας για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ότι είναι αθώα τόσο για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας όσο και για εκείνον της Τζωρτζίνας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται στις 16 Νοεμβρίου, όταν ορίστηκε η απολογία, να ζητήσει και νέα προθεσμία.

«Είναι μεγάλη η ταλαιπωρία της κυρίας κατηγορουμένης» είπε ο Αλέξης Κούγιας και υποστήριξε εκ νέου πως «έδειραν την Ρούλα Πισπιρίγκου στην προανάκριση». Ισχυρίστηκε δε πως έβαλαν την κατηγορούμενη να υπογράψει ένα χαρτί στο οποίο δηλώνει ότι δεν την έχουν χτυπήσει και τόνισε πως η πελάτισσά του «βασανίστηκε».

Επίσης χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις