Πάτρα – Δίκη Ρ. Πισπιρίγκου: “Κατέρρευσε το κίνητρο” – “Αξιοθρήνητος” ο Μάνος Δασκαλάκης κατά τον κ. Α. Κούγια

Κούγιας

«Αξιοθρήνητο» χαρακτήρισε τον Μάνο Δασκαλάκη ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης εξετάστηκε ως μάρτυρας από τον κ. Κούγια. «Κατέρρευσε το κίνητρό του» ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της για να τον κρατήσει κοντά της, είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ρεπορτάζ Νίκος Νικολετάκης

Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για «μαύρη ημέρα για όλους αυτούς που έσπευσαν να προκαταδικάσουν την κυρία κατηγορουμένη φτιάχνοντας ψεύτικα σενάρια ή κάνοντας μονολόγους χωρίς να ακούγεται αυτό το οποίο ενδιαφέρει το δικαστήριο, η αλήθεια. Σήμερα έλαμψε η αλήθεια, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι αυτός ο οποίος είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη όπως είχε πει και ο τότε δικηγόρος της ο κ. Λύτρας ήταν ο κ. Δασκαλάκης». Ο πατέρας των τριών κοριτσιών θα συνεχίσει την κατάθεσή του.

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα – Δίκη Ρ. Πισπιρίγκου: Η Ρούλα πίστευε ότι το πένθος θα μας έφερνε πιο κοντά κατέθεσε ο Μ. Δασκαλάκης

Πάτρα – Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Λεπτό προς λεπτό οι απαντήσεις του μάρτυρα Μάνου Δασκαλάκη στον συνήγορο της κατηγορουμένης

Πάτρα – Αλέξης Κούγιας: “Κλαρινογαμπρός ο Δασκαλάκης” Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντά σήμερα στις ερωτήσεις της υπεράσπισης

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις