Πάτρα – Βόμβα Λύτρα! Ο Κουγιας είχε πάρει τηλέφωνο την Πισπιριγκου και ζητούσε να την αναλάβει

Πατρα: Τον Απόστολο Λύτρα διόρισε ως νεο δικηγόρο η Ρουλα Πισπιρινγκου
Πατρα: Τον Απόστολο Λύτρα διόρισε ως νεο δικηγόρο η Ρουλα Πισπιρινγκου

Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση του κυρίου Κουγια. Καταρχάς θέλω να του επισημάνω ,που προφανως το γνωρίζει, ότι ο κυριος Θεοδωρος Γιάνναρος ήταν αυτός που πρότεινε στον κ.Δασκαλακη να έλθει σε επαφή μαζί μου και να αναλάβω την υπόθεση τους, όπως και πράγματι έγινε.

Αυτό άλλωστε το έχει δηλώσει ο κύριος Γιάνναρος κατ επανάληψη και δημοσίως. να τον ενημερώσω δε, ότι όταν χειριζόμουν την υπόθεση, παρουσία και άλλων, η κατηγορούμενη που τώρα εκπροσωπεί, μας ανέφερε ότι ο κύριος κουγια την πήρε τηλέφωνο και της ζήτουσε να την αναλάβει.

Μπορεί λοιπόν ο κύριος Κουγιας να ρωτήσει την πελάτισσα του αν κάτι τέτοιο συνέβη, καθώς και τι αυτή έλεγε σε εκείνο το στάδιο για τον νυν συνήγορο της. Περαιτέρω να του επισημάνω, κάτι που επίσης γνωρίζει, ότι δεν έχω ανάγκη απο δημοσιότητα. Όσον αφορά στην υπόθεση του άτυχου Ρομα, ευτυχως αυτή την φορά δεν είπε ότι ήταν «θέλημα θεού».Ο κύριος κουγιας είναι ένας Δικηγορος που σέβομαι και επαγγελματικά και λόγω ηλικίας, αλλά θα πρέπει να στέκεται στο ύψος του.

Αθηνα 27-12-2022

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις