Πακιστανός κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ημεδαπής στην Κάρπαθο

Παιδόφιλος

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω θα καθίσει την 10η Μαΐου 2021 ένας Πακιστανός, κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και παράνομη οπλοφορία.

Του αποδίδεται ειδικότερα ότι στην Κάρπαθο, στις 7 Νοεμβρίου 2017 αποπειράθηκε να βιάσει μια ημεδαπή.

Ενώ η παθούσα κοιμόταν σε δωμάτιο του 3ου ορόφου ξενοδοχείου ο κατηγορούμενος εισήλθε εντός του δωματίου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, έριξε το σώμα του επάνω στο σώμα της και αφού την ξύπνησε λόγω της ασκούμενης πίεσης στο σώμα, με την απειλή μαχαιριού το οποίο είχε ακουμπήσει στο λαιμό της, την φιλούσε στο πρόσωπο, συνεχίζοντας να βρίσκεται επάνω στο ξαπλωμένο σώμα της για περίπου τρία λεπτά.

Διαρκούντος του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, ο κατηγορούμενος προσπαθούσε να την εξαναγκάσει να έλθει σε συνουσία μαζί του, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «μαχαίρι, μαχαίρι, μη μιλάς» και παροτρύνοντάς την να βγάλει την πιτζάμα της, όταν δε η εγκαλούσα τού ζήτησε να πάει στο μπάνιο με σκοπό να τον αποφύγει, εκείνος της είπε ότι θα την ακολουθούσε, βάζοντας εκ νέου το μαχαίρι στο λαιμό και λέγοντας της «μην ανάψεις τα φώτα, μην μιλήσεις».

Στο πλαίσιο αυτό, η παθούσα κατόρθωσε να υπερνικήσει το φόβο της και φώναξε δυνατά «βοήθεια» με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος, υπό το φόβο της καταδίωξής του από τους λοιπούς διαμένοντες στο ξενοδοχείο και της σχεδόν βέβαιης σύλληψής του, να εγκαταλείψει την προσπάθεια εξαναγκασμού της σε συνουσία και ετράπη σε φυγή, πηδώντας από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα σε διπλανό κοινόχρηστο μπαλκόνι και αναχωρώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πηγή: dimokratiki.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις