Ο «ψηλός» υπουργός, η σύζυγος και το real estate σε κοσμικό νησί

πρόσωπο

Πολλά και ενδιαφέροντα θέματα ανακύπτουν από το επιχειρηματικό «δαιμόνιο» το οποίο αποκαλύπτεται από τις οικογενειακές δραστηριότητες «ψηλού» υπουργού της κυβέρνησης ο οποίος, μάλλον, καίγεται από κινήσεις real estate της συζύγου του η οποία, από την πλευρά της, ως γνωστόν, αριστεύει σε κινήσεις real estate σε κοσμοπολίτικο νησί.

Μπορεί από την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ο φάκελος της πώλησης του ακινήτου σε αδελφό πολιτικού ο οποίος έχει καταδικαστεί από τις Αρχές της χώρας του, έχει «κλείσει» ωστόσο η υπόθεση είναι πιο σύνθετη απ’ ότι παρουσιάζεται.

Όπως πληροφορούμαι η πώληση του ακινήτου της συζύγου του «ψηλού» υπουργού πραγματοποιήθηκε σε τιμή πενταπλάσια της πραγματικής του αξίας. Το πλέον ενδιαφέρον είναι ότι από την έρευνα που έγινε από την αρμόδια Αρχή, σε πρότερο χρόνο, και πριν την ανάληψη των καθηκόντων του κ. Βουρλιώτη προέκυψε ότι δεν υπήρχε ουδέν μεμπτό.

Ωστόσο οι πληροφορίες συντείνουν ότι η έρευνα έκλεισε με fast-track διαδικασίες καθώς και ότι υπάρχουν αρκετά κενά στην υπόθεση. Μάλιστα, πληροφορούμαι, ότι οι Αρχές της ξένης χώρας ενδιαφέρονται πολύ για τη συγκεκριμένη επένδυση του αδελφού του καταδικασθέντα, αλλοδαπού, πολιτικού σε σημείο που ενδεχομένως να καταστεί ενοχλητικό για το «ψηλό» κυβερνητικό στέλεχος με την απειροελάχιστη συνεισφορά στα κοινά της χώρας το οποίο επιζητεί εκ νέου την ψήφο των πολιτών, ποντάροντας ακόμη και στο λάιφ στάιλ που του «κληρονόμησε» ο γάμος με την κυρία του πρώην κυρίου, γνωστού εκδότη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικό Δικαστήριο: Απόφαση «φωτιά» για τον πρώην υπουργό επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά

«Σαμουράι»: Καταδικάστηκε σε ισόβια και 13 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις