Ο κακοποιητής Ιατροδικαστής η αποκάλυψη των «Ανοιχτών Υποθέσεων» και ο Κούγιας

Ιατροδικαστής

Την νομική εκπροσώπηση του ιατροδικαστή ο οποίος έχει τεθεί σε υποχρεωτική άδεια καθώς διενεργείται σοβαρή πειθαρχική έρευνα κατόπιν αναφοράς νεκροτόμου για συστηματική σεξουαλική παρενόχληση ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Την υπόθεση ανέδειξε η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» του Open.

Όπως είχε αποκαλύψει και το eReportaz ο συγκεκριμένος κρατικός λειτουργός έχει καταγγελθεί από τη νεκροτόμο για χυδαίες σεξουαλικές επιθέσεις οι οποίες ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2023 με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή της κόλαση.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κούγιας ο Ιατροδικαστής δηλώνει (προσβεβλημένος!) και ζητάει και τα ρέστα!

Διαβάστε την ανακοίνωση του δικηγόρου:

«Ο τακτικός ιατροδικαστής, οικογενειάρχης με τρία παιδιά, τον οποίο συκοφάντησαν και επιχείρησαν να καταστρέψουν ως επιστήμονα και ως άνθρωπο τόσο την προηγούμενη Πέμπτη, 26.06.2024, σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού OPEN, όσο και σήμερα στην εφημερίδα espresso με ολοσέλιδο – πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, ανέθεσε στον επικεφαλής του γραφείου μας και στους συνεργάτες του τη νομική εκπροσώπησή του και έδωσε εντολή όπως προβούμε στις νόμιμες ενέργειες, δηλαδή μηνύσεις για την τιμωρία των δραστών των σε βάρος του ποινικών αδικημάτων (συκοφαντικής δυσφήμησης, διαρροής απορρήτων εγγράφων ΕΔΕ) και αγωγές για την παράνομη προσβολή της προσωπικότητός του.

​Τη Δευτέρα 01/07/2024 θα ζητήσουμε να λάβουμε το βίντεο της εκπομπής, όπως ο νόμος επιβάλλει στον τηλεοπτικό σταθμό, και θα προβούμε στις νόμιμες ενέργειες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Λύτρας: Τον σταμάτησαν σε μπλόκο, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό

Κρήτη: Ποινή παραδειγματισμού – Ισόβια και 17 έτη κάθειρξης στον 67χρονο λυράρη για βιασμό ανηλίκου

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις