Απίστευτο: Μήνυση από τον γνωστό ποινικολόγο στην Αγγελική Γιαννοπούλου για τα μηνύματα που τον καίνε – Κρατείται στο ΑΤ (συνεχής ενημέρωση)

Γιαννοπούλου

Μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στην 43χρονη δικηγόρο Αγγελική Γιαννοπούλου, υπέβαλλε ο 70χρονος ποινικολόγος το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα η μήνυση αφορά στην πλειονότητα της την δημοσιοποίηση των προσωπικών μηνυμάτων του 70χρονου δικηγόρου με την 43χρονη Αγγελική Γιαννοπούλου στην εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις του Πέτρου Κουσουλού στο Open.

Είναι μάλιστα τέτοιο το μένος του 70χρονου γνωστού ποινικολόγου που η μήνυση του κατά της 43χρονης έχει κακουργηματικό χαρακτήρα με σκοπό την παραμονή της στο τμήμα καθ’ ‘όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακο.

Έως και το απόγευμα του Σαββάτου η Αγγελική Γιαννοπούλου παραμένει στο τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών αναμένοντας τον χαρακτηρισμό της καταγγελλόμενης πράξης της από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, που θα κρίνει αν η δημοσιοποίηση των μηνυμάτων- φωτιά που καίνε τον 70χρονο ποινικολόγο είναι πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα και άρα θα καθορίσει την περαιτέρω μεταχείριση της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η δικηγόρος Αγγελική Γιαννοπούλου αύριο θα πάει στον εισαγγελέα πρόκειται να αποφασίσει την περαιτέρω ποινική μεταχείριση της…

Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό ότι την περασμένη Πέμπτη προβλήθηκαν στην εκπομπή μηνύματα και όχι μόνο που αποδεικνύουν την διαπροσωπική και επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο 70χρονος ποινικολόγος με την 43χρονη Αγγελική Γιαννοπούλου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κακοποιητής Ιατροδικαστής η αποκάλυψη των «Ανοιχτών Υποθέσεων» και ο Κούγιας

Απόστολος Λύτρας: Τον σταμάτησαν σε μπλόκο, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις