Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγάζει “στο σφυρί” ακίνητο του Αλέξη Κούγια

ακίνητο

H σκληρή δικαστική διαμάχη δύο πασίγνωστων ποδοσφαιρικών παραγόντων, οδηγήθηκε πλέον στα άκρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βγάζει «στο σφυρί» ακίνητο του Αλέξη Κούγια, με τιμή έναρξης στα 500.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikografires.blogspot.com, δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών ακίνητο του Αλέξη Κούγια στην περιφέρεια Αττικής, που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στις 14 Μαΐου 2021 με τιμή εκκίνησης 500.000 ευρώ, για να ικανοποιηθεί απαίτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Είναι προφανές ότι ο διοικητικός επικεφαλής της ΑΕΚ δεν πρόκειται να… χαριστεί στο «αφεντικό» της ΑΕΛ και πλέον αναμένεται η αντίδραση του Αλέξη Κούγια στη συγκεκριμένη κίνηση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την ιστοσελίδα των Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών, η οποία είναι προσβάσιμη από όλους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΣτΕ απέρριψε τις αιτήσεις πολιτών κατά των περιοριστικών μέτρων στις Εκκλησίες

Γλυκά Νερά: Προϊστάμενος εταιρείας κούριερ έσπασε τη μύτη διανομέα γιατί παρέδωσε τις μισές παραγγελίες – Κατατέθηκε μήνυση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις