Νέα μαρτυρία για γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη: “Κατέβασε το παντελόνι του και μου ζήτησε…”(video)

Νέα μαρτυρία για γνωστό ηθοποιό και θιασάρχη. Μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” μια γυναίκα είπε ότι γνωρίστηκαν με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε γυρίσματα όταν αυτή ήταν σπουδάστρια δραματικής σχολής. “Προσφέρθηκε να του δώσω το βιογραφικό μου μήπως και συνεργαστούμε. Ήμουν ενθουσιασμένη. Συμφώνησα να περάσω από το θέατρο για να του δώσω το βιογραφικό. Μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στα καμαρίνια. Έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα στο καμαρίνι του ,κατέβασε το παντελόνι του και μου ζήτησε να του κάνω στοματικό σεξ. Τον κοίταξα στα μάτια και του είπα : Αυτό είναι το deal για να συνεργαστούμε; Τότε αυτός μου είπε : “Αυτό θα το δούμε”. Του είπα ότι θα το σκεφτώ , ξεκλείδωσα την πόρτα στο καμαρίνι του καθώς είχε αφήσει το κλειδί πάνω και έφυγα. Αυτός με έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο , για την ακρίβεια μου έκανε αναπάντητες και μου είχε ζητήσει να τον καλώ εγώ για να μην βλέπει η σύζυγός του ότι καλούσε αυτός. Μόλις έβλεπα την αναπάντητη του ταραζόμουν καθώς είχα την ελπίδα μήπως μου προτείνει κάποια δουλειά καθώς ήμουν δύσκολα οικονομικά , αλλά αυτός μου έλεγε στο τηλέφωνο τι θα μου έκανε στο σεξ. Φαντασιώσεις… Μετά από κάποια χρόνια συναντηθήκαμε τυχαία και με πήρε τηλέφωνο την ίδια μέρα και μου έλεγε τα ίδια πράγματα.. ”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η  γυναίκα είπε ότι αν κληθεί από τις Αρχές προτίθεται να καταθέσει σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην ίδια εκπομπή για τις εξελίξεις στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ,ο οποίος διώκεται πλέον ποινικά για έναν βιασμό και δύο απόπειρες και για τις άλλες υποθέσεις του Ελληνικού #Metoo.

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις