Νάξος: Αναβλήθηκε η δίκη των ανήλικων που βασάνιζαν μια γάτα στην Φολέγανδρο

γάτα

Στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων στην Νάξο δικαζόταν σήμερα η υπόθεση των δύο ανηλίκων που κατηγορούνται για τον βασανισμό μιας γάτας μέσα σε μια πισίνα κλειστού, λόγω εποχής, ξενοδοχείου στην Φολέγανδρο.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν οι ανήλικοι, παρά μόνο οι γονείς τους και πήραν αναβολή. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον λόγο που ζητήθηκε η αναβολή από το δικαστήριο, την οποία και έλαβαν, γιατί η υπόθεση συζητείτο κεκλεισμένων των θυρών λόγω ανηλικότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από την ιστοσελίδα zoosos.gr που δείχνει τους ανήλικους να κακοποιούν μια γάτα με έναν εξ αυτών μάλιστα να την κλωτσά επανειλημμένως στο κεφάλι.

Την επίθεση των δύο ανήλικων αγοριών στο ανυπεράσπιστο ζώο αντιλήφθηκε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου που άκουσε τις φωνές της γάτας.

Όταν η γυναίκα ρώτησε τα δύο παιδιά τι είχε συμβεί εκείνα, όπως λέει, της απάντησαν ότι μια από τις αδέσποτες γάτες είχε πέσει στην άδεια πισίνα του διπλανού ξενοδοχείου.

Η γυναίκα αναζήτησε τη γάτα καθώς ήταν αυτή που τη φρόντιζε.

Αναζητώντας υλικό από τις κάμερες ασφαλείας εντόπισε το σκληρό βίντεο που ακολουθεί.

Δεν εμφανίστηκαν, παρά μόνο οι γονείς τους και πήραν αναβολή. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τον λόγο γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω ανηλικότητας.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις