Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Διακόπηκε για τις 24/4 η δίκη για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

μάρτυρας
Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Κ) οδηγείται στον ανακριτή, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, Αθήνα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021. Κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη μεταφέρθηκε στα δικαστήρια ο 33χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν. Ο καθ' ομολογίαν δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά μετήχθη, προκειμένου να απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται για τον φόνο της συζύγου του και τη θανάτωση του σκυλιού που είχε υιοθετήσει το θύμα. Κατά την μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ομάδα παρευρισκόμενων αποδοκίμασε τον κατηγορούμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Διακόπηκε για δεύτερη φορά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίες έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την σύζυγό του στα Γλυκά Νερά, σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Επιπλέον, έχει καταδικαστεί σε έντεκα έτη και έξι μήνες κάθειρξη  για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και άλλα αδικήματα.

Ο ίδιος ζήτησε σήμερα νέα διακοπή της δίκης του καθώς ενημέρωσε το δικαστήριο ότι έχει αλλάξει συνήγορο υπεράσπισης και θα εκπροσωπηθεί ξανά από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, που τον εκπροσωπούσε εξαρχής, ο οποίος σήμερα είχε κώλυμα.

Το δικαστήριο τελικά αποφάσισε η δίκη να διακοπεί για τις 24 Απριλίου.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις