Μουστόγιαννης: Η συνένωση των δικογραφιών και η κατάθεση των θυμάτων

Μουστόγιαννης

Στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ήταν το σημερινό ραντεβού μερικών εκ των θυμάτων του υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Αλεξάνδρου Μουστόγιαννη καθώς συνενώθηκαν οι δικογραφίες!

Συγκεκριμένα, με εισαγγελική παραγγελία κλήθηκαν τα θύματα του πολιτικού άνδρα να καταθέσουν σε πταισματοδίκη. Υπενθυμίζεται, όπως έχουμε αποκαλύψει στη «Μ» ότι ο κ. Μουστόγιαννης έχει δαγκώσει κόσμο και κοσμάκη, τάζοντάς τους ΕΣΠΑ-μαϊμού ή διάφορα ανύπαρκτα προγράμματα, επικαλούμενος υψηλές κυβερνητικές γνωριμίες και την ανύπαρκτη σχέση του με υπουργούς όπως ο Κυρανάκης και ο Γεωργιάδης.

Στην εισαγγελία εκκρεμούσαν σε βάρος του ουκ ολίγες μηνύσεις αλλά μετά από εντολή του προϊσταμένου, Αντώνη Ελευθεριάνου, όλες οι δικογραφίες συνενώθηκαν με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος άνδρας (τον οποίο τίμησε ενώ βοούσε ο τόπος από τις αποκαλύψεις μας η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου) να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον ανακριτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δικηγόροι αποφασίζουν για αναστολή της αποχής από τις ποινικές δίκες και συνέχισή της στις υποθέσεις των τραπεζών και των funds

Οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων απαντούν στην Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για τα Τέμπη – Ουδείς εξαιρείται της κριτικής

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις