Μήνυμα του Κώστα Τσιάρα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Κώστα Τσιάρα

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα τιμής και μνήμης, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, που με τη γενναιότητά τους, έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας.

Το έπος του ’40 δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να κερδίσουμε τις σύγχρονες μάχες που ως λαός και ως έθνος, καλούμαστε να δώσουμε.

Σήμερα, μάλιστα, που η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά από προκλητικές ενέργειες, αλλά και από αχρείαστους διχασμούς, το μήνυμα της ημέρας αυτής, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Το  «ΟΧΙ» των προγόνων, μας υπενθυμίζει το ιερό χρέος που έχουμε απέναντι στη διαφύλαξη της συλλογικής μας μνήμης και την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας. Άλλωστε, η  ιστορία έχει αποδείξει ότι με εθνική ενότητα και ομοψυχία, μπορούμε να υπερβούμε κάθε δυσκολία.

Με ομοψυχία και υπευθυνότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις,  τόσο ως έθνος, όσο και ως κοινωνία και να διασφαλίσουμε  την ενότητα του λαού μας, ώστε να πάμε την πατρίδα μας ακόμα πιο ψηλά.

Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις