Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Θεοδωράκη – “Είμαι γιος του Μίκη ,θα φανεί στο τεστ DNA που θα κάνω” λέει ο ίδιος

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Θεοδωράκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη. Η κόρη του εκλιπόντα δημιουργού ζητά από τον ίδιο να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης». Από την πλευρά του ο Νίκος Θεοδωράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι βιολογικός γιος του Μίκη και ότι θα κάνει τεστ DNA για να το αποδείξει. Εξέφρασε μάλιστα τη λύπη του ότι αντί τα τρία παιδιά του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη να είναι ενωμένα λύνουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.. Από την πλευρά του ο Νίκος Θεοδωράκης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι βιολογικός γιος του Μίκη και ότι θα κάνει τεστ DNA για να το αποδείξει. Εξέφρασε μάλιστα τη λύπη του ότι αντί τα τρία παιδιά του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη να είναι ενωμένα λύνουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη,ζητά μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, ο 54χρονος άντρας να μην χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της. Προσερχόμενη στο δικαστήριο, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Παπαγεωργίου: Αίτημα στον Άρειο Πάγο για επίσπευση της ανάκρισης

Η απάντηση στις μηνύσεις του Δ. Λιγνάδη από τους τρεις άνδρες που καταγγέλλουν πως τους βίασε και μάρτυρες (βίντεο)


Όπως επίσης δήλωσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη πρόκειται για τον Νίκο Κουρή ένα «καλό μουσικό παραγωγό» που τα προηγούμενα χρόνια είχαν έρθει σε επαφή για μια ενδεχόμενη συνεργασία με το ραδιόφωνό του. «Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

 

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις