Κύκλωμα κοκαΐνης: Παράδοση και σε τηλεοπτικό στούντιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κύκλωμα κοκαΐνης κόκας

Κύκλωμα κοκαΐνης: Καταιγιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία που σχηματίστηκε για την εγκληματική οργάνωση με φερόμενο ως επικεφαλής έναν 33χρονο Αλβανικής καταγωγής. Όπως αποκαλύφθηκε μέχρι και σε τηλεοπτικό στούντιο όπου πραγματοποιούνταν γύρισμα γνωστής εβδομαδιαίας εκπομπής μουσικού χαρακτήρα έγινε παραγγελία “υλικού”. Ο Πέτρος Κουσουλός ,εκδότης της ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ και διευθυντής των ereportaz.gr /dikastikoreportaz.gr είπε στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα” ,ότι υπάρχει διάλογος μεταξύ των μελών της οργάνωσης ,όπου το ένα μέλος πληροφορεί το άλλο ,ότι ο σκηνοθέτης επιθυμεί να παραδοθεί το υλικό σε τηλεοπτικό στούντιο. Όλοι όσοι φέρονται να έχουν επικοινωνήσει και ζητούσαν “τυρόπιτες” , “πακέτα τσιγάρα”, “πίτσα” κ.λ.π. θα κληθούν να καταθέσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Όπως αποκάλυψε από χθές το dikastikoreportaz  στην υπόθεση εμπλέκονται και αρκετά «επώνυμα» πρόσωπα, όπως επιχειρηματίες, σκηνοθέτες, διαφημιστές, δικηγόροι, μπασκετμπολίστες αλλά και μια δημοσιογράφο η οποία έχει απασχολήσει το πανελλήνιο για τους γάμους της με γνωστούς καλλιτέχνες.

Τα «μπουκάλια»

Από το διαβιβαστικό το οποίο συνέταξε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών προκύπτουν απευθείας επαφές των κατηγορουμένων προσώπων με τους παραλήπτες της κόκας. Την ίδια στιγμή οι δικαστικές Αρχές ξεψαχνίζουν τους 36 ψηφιακούς δίσκους που καταγράφουν συνομιλίες των εμπόρων με τους «επώνυμους» -και όχι μόνο- παραλήπτες των ναρκωτικών. Παραδείγματος χάρη καταγράφεται συνομιλία στις 28 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ μέλους της οργάνωσης και της δημοσιογράφου-πανελίστριας στην οποία η εν λόγω κυρία ζητεί να της φέρει στο σπίτι «δυο πακέτα τσιγάρα» τα οποία φέρονται να αντιστοιχούν σε δυο γραμμάρια κοκαϊνης.

Την ίδια στιγμή σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις οι οποίες έχουν καταγράφει άλλοι πελάτες εμφανίζονται να παραγγέλνουν ναρκωτικά χρησιμοποιώντας κώδικες ονομασίες όπως «δυο μπουκάλια», «τυρόπιτες» και άλλα. Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι οι συγκεκριμένες «κώδικες ονομασίες» αφορούν κοκαϊνη, ενώ εκτιμάται ότι τις προσεχείς ημέρες θα κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται να παρελάσουν από τα ανακριτικά γραφεία, με πιθανό ενδεχόμενο να τους ασκηθεί δίωξη.

Οι διάσημοι τραγουδιστές

Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών αποκαλύπτουν την εμπλοκή, ενός πολύ γνωστού σκηνοθέτη αλλά και δυο πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών πρώτης γραμμής. Τα μέλη του κυκλώματος κοκαΐνης στις συνομιλίες αναφέρονται σε παραδόσεις ναρκωτικών στα σπίτια τους αλλά και σε πάρτι που διοργάνωναν με «πλούσιους καλεσμένους».

Διαβάστε επίσης 

Ποιοι επώνυμοι εμπλέκονται με το κύκλωμα κοκαΐνης – Όλη η δικογραφία

Γιατί τρίβει τα χέρια της η οικογένεια Παντελίδη για τη μήνυση κατά του μάρτυρα

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις