Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου:Εννέα άτομα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης

Μάριος Παπαγεωργίου

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του Μάριου Παπαγεωργίου. Διεξάγεται νέα ανάκριση για επιπλέον 9 κατηγορούμενους που σχετίζονται με την αρπαγή και τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή τον Αύγουστο του 2012. Κατά περίπτωση οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Σήμερα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του θύματος.

Σήμερα η μητέρα του άτυχου 26χρονου προσήλθε στην 1η τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση έχει κατατεθεί η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την εν λόγω ερεύνα το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του. Η ανάκριση θα συνεχιστεί με εξέταση μαρτύρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση κατασκοπείας στη Ρόδο: Συνελήφθη ο γραμματέας του τουρκικού προξενείου

Μάριος Παπαγεωργίου: Σε νταμάρι στα Καμένα Βούρλα φέρεται να έκαψαν το πτώμα του

Μάριος Παπαγεωργίου: Καμένο βαν σε υψόμετρο 1.200 μέτρων «ανοίγει» ξανά την υπόθεση

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Καταπέλτης η εισαγγελέας – Διέταξε να συλληφθεί μάρτυρας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις