Κούγιας για Αδαμαντίδη: Δεν ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν έκανε κάτι παράνομο – Κανονικά το δικαστήριο – Να σταματήσουν οι άκαιρες δηλώσεις

Αλέξης Κούγιας Θέμης Αδαμαντίδης
Αλέξης Κούγιας Θέμης Αδαμαντίδης

Οι σχέσεις του Θέμη Αδαμαντίδη με την Βαρβάρα Κίρκη έχουν αποκατασταθεί πλήρως δυστυχώς όμως το δικαστήριο θα πρέπει να γίνει καθώς το αδίκημα για το οποίο έχει παραπεμφθεί διώκεται αυτεπάγγελτα, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του για την υπόθεση.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος.

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε. Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

Αθήνα, 04/08/2022

Με εκτίμηση Αλέξιος Χ. Κούγιας

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις