Κολωνός: Τα στοιχεία (wi-fi, εμβάσματα και sms) που έκαψαν τη μητέρα της 12χρονης

12χρονης

Σαφείς ενδείξεις οι οποίες καταδεικνύουν όχι μόνο γνώση αλλά και ενεργό εμπλοκή στην μαστροπεία της ίδιας της κόρης έστειλαν την μητέρα της 12χρονης στην φυλακή.

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Μετά την απολογία της με ομόφωνη γνώμη της ανακρίτριας αλλά και του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων (κ. Μαστρογιαννάκη) η 38χρονη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη. Κατά τη δικαστική κρίση προϊόντος της έρευνας προέκυψαν σαφή στοιχεία τα οποία παρότι η κατηγορούμενη προσπάθησε να αντιπαρέλθει είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη ποινική μεταχείριση.

Συγκεκριμένα όπως από το πρωί είχε αποκαλύψει το eReportaz, από την έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον 8 φορές η 12χρονη είχε συνδεθεί στην εφαρμογή blindchat μέσω του Wi-Fi της οικείας της. Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι οι συνδέσεις έγιναν εν άγνοια της και ότι η κόρη της τελούσε υπό τον πλήρη χειρισμό του Μίχου.

Το δεύτερο στοιχείο είναι τα εμβάσματα ύψους 20 και 25 ευρώ τα οποία βρέθηκαν στο λογαριασμό της από άλλο φερόμενο βιαστή της κόρης της ο οποίος δεν έχει συλληφθεί.

Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού η κατηγορούμενη μητέρα ισχυρίσθηκε ότι η κόρη της είχε πάρει την κάρτα αλλά και ένα τραπεζικό βιβλιάριο εν άγνοια της και ότι δήθεν τα είχε παραδώσει στο Μίχο ο οποίος με τη σειρά του έδωσε το IBAN στον πελάτη. Ωστόσο ο συγκεκριμένος ισχυρισμός κρίθηκε παντελώς έωλος από τους λειτουργούς της Θέμιδος.

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι sms το οποίο είχε λάβει περί τα τέλη Αυγούστου και ενώ η 12χρονη συνομιλούσε με τον προφυλακισμένο Σοφιανίδη. Εκείνη τη στιγμή την ανήλικη έψαχνε ο πατέρας της στον οποίο το μικρό κορίτσι απάντησε ότι θα αργήσει λίγο γιατί έχει μια δουλειά.

Το επόμενο sms όμως εστάλη από το κινητό της ανήλικης στη μητέρα της γνωστοποιώντας της ότι «πήρε τα 50 ευρώ».

Στην απολογία της η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο μήνυμα αφορούσε άλλο οικονομικό ζήτημα και συγκεκριμένα χρήματα που είχε πάρει η ανήλικη από την αδελφή της προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα. Ωστόσο ούτε και αυτός ο ισχυρισμός έγινε πιστευτός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κολωνός: Στη μια το μεσημέρι απολογείται η μάνα της 12χρονης – Τα στοιχεία που την εμπλέκουν και το Wi-Fi του σπιτιού

Κολωνός – Η κατάθεση της θείας της 12χρονης: «Της πήρα τα κινητά από τα χέρια – Άρχισε να τρέμει και να κλαίει»

Κολωνός: Υπάρχει Δικηγορικός Σύλλογος; Δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης ανέλαβε κατηγορούμενο για τον βιασμό της!

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις