Κολωνός: Στη μια το μεσημέρι απολογείται η μάνα της 12χρονης – Τα στοιχεία που την εμπλέκουν και το Wi-Fi του σπιτιού

Ηλίας Μίχος Κολωνός Αποκλειστικό

Κολωνός: Στη μια το μεσημέρι αναμένεται να απολογηθεί η μητέρα της 33χρονης η οποία έχει συλληφθεί με το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας. Εναντίον της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς στον λογαριασμό της βρέθηκαν εμβάσματα 20 και 25 ευρώ από τον Μίχο.

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Παράλληλα η κατηγορούμενη εμπλέκεται και από τις συνομιλίες που είχε με την σύζυγο του Μίχου αλλά και με τον ίδιο τον κατηγορούμενο προτού σημειωθούν οι ραγδαίες εξελιξεις.

Σε αυτές φέρεται να είχε ζητήσει λεφτά προκειμένου να μην προχωρήσει σε καταγγελίες. Άλλο ένα στοιχείο το οποίο είναι σημαντικό είναι το γεγονός είναι πως από την αστυνομική έρευνα έχει προκύψει πως το 12χρονο κορίτσι μπήκε 8 φορές στην πλατφόρμα blindchat χρησιμοποιώντας το Wi-Fi του σπιτιού της. Αυτό σημαίνει κατά τις Αρχές ότι ενδέχεται να μπήκε υπό την παρουσία και την καθοδήγηση της ίδιας της μητέρας.

Η ίδια πάντως αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία λέγοντας ότι δεν ήταν σε γνώση της ο εφιάλτης που ζούσε η κόρη της. Η 38χρονη θα απολογηθεί με υπόμνημα αλλά και προφορικά , ενώ στη συνεχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις