Κολωνός: Τα στοιχεία που έκαψαν τον 36χρονο υπάλληλο του Μεταξά

Μεταξά

Μια συνομιλία στο Viber αλλά και η λεπτομερής κατάθεση της 12χρονης κοπέλας είναι τα στοιχεία τα οποία «καίνε» τον 36χρονο υπάλληλο του «Μεταξά» ο οποίος βάσει βουλεύματος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ

Οι αρμόδιοι δικαστές έκριναν ότι συντρέχουν ενδείξεις τέλεσης του αδικήματος του βιασμού, με τον 36χρονο ο οποίος είχε αρνηθεί ότι είχε συναντηθεί από κοντά με την 12χρονη να οδηγείται στην φυλακή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz και του dikastikoreportaz τα στοιχεία του βουλεύματος είναι πολύ συγκεκριμένα.

Οι αρμόδιοι δικαστές έκριναν ότι όντως πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση του κατηγορούμενου με το ανήλικο θυμα μαστροπείας και βιασμών. Το γεγονός αυτό το στηρίζουν στην συγκλονιστική, τρίτη κατά σειρά, κατάθεση της 12χρονης. Εκεί μεταξύ άλλων σε φωτογραφία που της επιδείχτηκε, αναγνώρισε τον 36χρονο αναφέροντας ότι συναντήθηκαν και ότι την είχε κακοποιήσει μια φορά.

Ανάφερε χαρακτηριστικά ότι συναντήθηκαν μια φορά μετά από γνωριμία που έγινε στην ιστοσελίδα blindchat και ότι στη συνέχεια εκείνος ξαναπροσπάθησε να την συναντήσει. Μάλιστα επεσήμανε ότι μετά την αρχική γνωριμία συνομίλησαν και στο Viber.

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι η 12χρονη θυμόταν λεπτομέρειες και για το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου καθώς αναφέρθηκε σε μια γκρι bmw! Σημειώνεται δε ότι στην ίδια κατάθεση στην 12χρονη επιδείχτηκαν και άλλες φωτογραφίες προσώπων τα στοιχεία των οποίων προέκυψαν από την έρευνα αλλά δεν τους αναγνώρισε. Κατά τους δικαστές λοιπόν δεν είχε ως στόχο να πλήξει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, ενώ όλες οι καταθέσεις της κρίνονται πλήρως αληθείς.

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο κατά την κρίση των δικαστών αποδεικνύει ότι ο υπάλληλος του Μεταξά συναντήθηκε με το ανήλικο κορίτσι και το κακοποίησε είναι η συνομιλία στο Viber η οποία έχει διαφορετικό περιεχόμενο από εκείνη στο blindchat. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει η εφημερίδα ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ στη συνομιλία μεταξύ της 12χρονης (Μίχου) και του 36χρονου στη γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών το θύμα υποστήριξε ότι ήταν σχεδόν 18 ετών, στη συνέχεια έστειλε φωτογραφία στον κατηγορούμενο και εκείνος την καληνύχτισε λέγοντας ότι είναι μικρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελία του ΑΠ: Παρέμβαση του Ισ. Ντογιάκου για την αθώωση του δράστη κακοποίησης γάτας στην Αιδηψό

Πλήρης δικαίωση της πρώην προέδρου του ΟΚΑΝΑ Μένης Μαλλιώρη για τις συκοφαντικές καταγγελίες της Ζέττας Μακρή

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις