Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: Δε βρίσκουν δικηγόρο οι κατηγορούμενοι – Θα τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής

Βιασμός 12χρονης

Απρόθυμοι είναι οι δικηγόροι να αναλάβουν την υπεράσπιση των δυο κατηγορούμενων για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Δυο δικηγόροι, τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των διορισθέντων, προσήλθαν στο ανακριτικό γραφείο και ενημέρωσαν την αρμόδια ανακρίτρια ότι αρνούνται να αναλάβουν την υπεράσπιση των κατηγορούμενων Ηλία Μίχο και Γιάννη Σοφιανίδη.

Την ίδια στάση φέρεται να τήρησε και τρίτος δικηγόρος με τον οποίο έγινε τηλεφωνική επικοινωνία. Και εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενημέρωσε ότι αρνείται να αναλάβει την υπεράσπισή των κατηγορουμένων που λίγο μετά τις 11 το πρωί οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τους δύο κατηγορούμενους θα εκπροσωπήσει, τυπικά και μόνο, ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος ο οποίος αρχικά είχε διοριστεί. Πρόθεση των κατηγορουμένων είναι σύμφωνα με πληροφορίες, να τηρήσουν το δικαίωμα της σιωπής χωρίς να αναφερθούν σε στοιχεία της υπόθεσης.

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις