Κολωνός: Αναβλήθηκε η δίκη του Thug Slime και άλλων τριών κατηγορούμενων – Τι είπε ο εισαγγελέας στον τράπερ

Thug Slime

Την αναβολή της υπόθεσης για τις 24 Νοεμβρίου του γνωστού τραπερ Thug Slime αποφάσισε το δικαστήριο. Και οι 4 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους όρους της εμφάνισης στο ΑΤ εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους.

«Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» είπε ο νεαρός καλλιτέχνης Thug Slime στο δικαστήριο.

«Εγώ αν είμαι πάνω στην έδρα όταν δικαστεί η υπόθεση, θα ζητήσω μετατροπή και μπορεί να σας στείλω ανακριτή. Πήρατε το αμάξι και γυρίσατε!» απάντησε ο εισαγγελέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τράπερ Thug Slime: Ποινική δίωξη για την συμπλοκή στον Κολωνό

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά από δηλώσεις καθηγούμενου μονής του Αγίου Όρους κατά αντιεμβολιαστών μοναχών

Γίνετε συνδρομητές στο «Δικαστικό Ρεπορτάζ», το κορυφαίο μηνιαίο περιοδικό για τη Δικαιοσύνη. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις